Hur gör jag fart upp en Celeron-processor i en Dell Inspiron 2500?

April 7

Hur gör jag fart upp en Celeron-processor i en Dell Inspiron 2500?


Celeron-processor är CPU som används i Dell Inspiron 2500-serien bärbara datorer. Celeron-processor utför alla beräkningar den bärbara datorn behöver för att fungera ordentligt. Hastigheten med vilken Celeron-processor utför dessa beräkningar påverkar direkt prestandan och hastigheten på den bärbara datorn. För att öka bärbar prestanda, är processorhastigheten ökar. Öka processorhastigheten sker genom interna Windows alternativ finns i avsnittet Ström i Kontrollpanelen.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" på Windows-ikonen och välj "Kontrollpanelen." Klicka på "System och underhåll" och klicka sedan på "Energialternativ".

2 Välj "High Performance" från listan över energialternativ till höger. High Performance läget kan din bärbara dator att använda mer av CPU hastighet och kraft. Under High Performance avsnittet, klicka på "Ändra schemainställningar."

3 Tryck på "Ändra avancerade inställningar" -länken. Flytta nedåt i listan över textrutor till "Processor Power Management" område. Utvidga området och klicka på "Minsta Processor stat." Skriv "100" i fältet och klicka på "OK" för att spara ändringen. Ställa detta område till 100 låser datorn till att använda 100 procent av det CPU-kraft på alla uppgifter som utförs.

Tips

  • Återställa energischema till det normala alternativet genom att klicka på "Return to standard" knappen i avsnittet "Energialternativ" i Kontrollpanelen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com