Hur ladda upp animerade GIF-filer

June 13

Hur ladda upp animerade GIF-filer


Animerade GIF verkar vara komplicerat små grafik. Till skillnad från bilder, de faktiskt flytta, visar pekar pilarna eller små animerade varelser. Några av dem verkar ännu sväva ovanför skärmen. Det är lätt att tänka dessa program behöver särskild behandling, men de är verkligen precis som alla andra grafiska filer, så möjlighet att ladda upp dem är densamma.

Instruktioner

1 Spara animerade GIF i en lokal mapp på datorn. Se till att du ge den ett namn som är vettigt och placera det i en mapp som du kan återfinna. Microsoft at Work rekommenderar utveckla en enhetlig metod för att namnge filer och mappar, hålla namnen kort, hålla med likadana, och med hjälp av genvägar för att undvika flera kopior.

2 Logga in på administrationspanelen för webbplatsen för att ta emot den animerade GIF. Web Design Group föreslår den mest effektiva användningen av animerade GIF är för små ikoner, som riktningsmarkörer eller som en del av en logotyp. Animerade GIF-filer är egentligen en samling av flera bilder som verkar vara animerade när de spelas i vanlig ordning. Men varnar Web Design Group att inte alla webbläsare är kapabla att korrekt visa GIF-format, så att endast den första bildrutan syns. Som ett resultat, kommer du vill vara säker på att den första bildrutan i din GIF skulle vara meningsfullt på egen hand. Detta kan kontrolleras genom att öppna bilden i en enkel bildvisare.

3 Navigera till rätt sida på webbplatsen. I de flesta fall kommer du att ha ett användarkonto med webbplatsen. Du måste logga in på ditt användarkonto och gå till "Redigera", "Lägg till bilder" eller ibland "profil" sidan. Många webbplatser kommer att göra denna process så intuitiv som möjligt, vilket ger dig en indikation på var grafik kan läggas till, och kommer att ge en knapp som säger, "Bläddra" eller "Lägg till."

4 Klicka på knappen "Browse" eller "Lägg till" och använd popupmenyn för att navigera till mappen och filen sparas på din dator. Klicka på namnet på den animerade GIF-fil för att se den pop i uppladdningsrutan på hemsidan. Om du har andra bilder att ladda upp och fler lediga, gå vidare. Det är OK att ladda upp GIF samtidigt som du laddar upp JPG eller ens handlingar så länge de är alla avsedda för samma plats och platsen du använder accepterar dessa filformat.

5 Klicka på "Ladda upp" -knappen efter att du har kopierat alla dina animerade GIF eller andra filer i uppladdningsrutorna. Var inte orolig om din webbläsare fryser för ett ögonblick eller två. När du klickar på "Ladda upp" -knappen, datorn och webbplatsen börja "prata" med varandra för att kopiera data från dina filer från din lagringsutrymme på din dator till ett lagringsutrymme på servern värd webbplats.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com