Hur man skapar nyhetsbrev kalendrar

March 12

Nyhetsbrev skapas ofta av organisationer för att hålla medlemmarna uppdaterade om vad som händer med organisationen och på olika sätt att de kan vara inblandade. De flesta nyhetsbrev har en kalender för att informera om kommande evenemang, allt från medlemmarnas födelsedagar till semester och aktiviteter som är planerade. Du kanske vill skapa en unik kalender design (såsom en Halloween-tema kalender i oktober eller Alla hjärtans dag-tema en i februari) och detta kan göras på någon ordbehandlingssystem finns på din dator.

Instruktioner

1 Gör en lista över alla datum sättas i kalendern.

För att vara säker på att du har plats för alla händelser, helgdagar eller aktiviteter som du sätter in i kalendern, göra en lista över all denna information. Organisationen som ditt nyhetsbrev är skriven kommer att avgöra vad som får tas i kalendern och vilka händelser har prioritet i kalendern.

2 Välj en kalender mall.

Från mallarna i ordbehandlingsprogrammet som du använder, väljer en mall i kalendern som passar bäst i ditt nyhetsbrev och erbjuder den flexibilitet som du kan behöva. Till exempel, om du vill lägga till en massa detaljer i datumrutorna i kalendern, skulle du vilja att välja en kalender mall med datumrutorna som har ett större område - men fortfarande ser presentabel.

3 Fyll i datumrutorna med händelser och deras tider, semester och annan information som du vill inkludera i lämpliga datum i kalendern.

Använda listan över händelser som ska läggas till i kalendern, fylla i alla uppgifter. Lägg till semester, födelsedagar, insamlingar och all annan information som du vill lägga till. När du lägger till händelserna, kontrollera dem dina listor så att du inte förbise någonting.

4 Kontrollera stavning och tiderna på kalendrar för att se till att de är alla rätt.

5 Välj formatering för kalendern.

När du har fyllt i kalendern, välj typsnitt och storlek som inte rörigt datumrutorna och är inte alltför svårt att läsa. Prova olika sådana tills du hittar en som passar.

6 Lägg sista detaljerna.

Lägga till bilder, en nyckel eller legend (om du har specialtecken i din kalender, speciella kommentarer eller ytterligare påminnelser om händelser som är särskilt viktiga. Om det finns kommande händelser som du vill inkludera, tillägga att liksom.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com