Hur man läser och skriva Mac Drives på en PC

March 1

Hur man läser och skriva Mac Drives på en PC


Även om det är mycket lättare att utbyta filer mellan Macintosh och Windows-system än det brukade vara, de två plattformarna fortfarande använder olika drivformateringsstandarder. Detta innebär att när Mac-formaterad hårddisk (som använder ett system som kallas HFS +) är ansluten till en Windows-dator, det kommer inte från början att erkännas. På samma sätt gör Windows-datorer medföljer inte förmågan att skriva Mac DVD-skivor. Denna huvudvärk är ett lätt att ta sig runt, men. Det finns många tredjepartsmjukvarupaket som, en gång installerat, gör att dina Windows-maskiner för att läsa och skriva till Mac diskar sömlöst.

Instruktioner

1 Sök på Internet för program som MacDrive, MacDisk eller HFS Explorer. MacDrive och MacDisk båda har gratis försök och betalda fullständiga versioner, medan HFS Explorer är genom donation bara.

2 Välj ett program och klicka på "Download" länken och klicka på "Spara" i dialogrutan som visas.

3 Klicka på "Öppna" när förloppsindikator visar nedladdningen klar. Följ instruktionerna på skärmen för att installera programmet.

4 Starta din Windows-dator.

5 Anslut en Mac-enhet med hjälp av en USB- eller Firewire-kabeln och slå på den. Om du har installerat MacDrive eller MacDisk, inses automatiskt när de arbetar i bakgrunden, och du kommer att kunna läsa och skriva det på samma sätt som en PC-enhet. Dra filer på skivan för att kopiera det, eller dubbelklicka på filer på disken för att öppna dem. Om du använder HFS Explorer, måste du dubbelklicka på ikonen för att öppna programmet, och sedan bläddra genom Mac disken.

Tips

  • Om du vill dela en skiva mellan Mac och PC utan denna programvara, kan du åter format det i FAT32, ett format som stöds av båda plattformarna. Detta är bara funktionell för hårddiskar 32 GB eller mindre.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com