Hur Synkronisera Webbaserad Outlook

April 22

Hur Synkronisera Webbaserad Outlook


Microsoft Outlook är ett av de mest populära programmen för hantering av e-post. Den webbaserade versionen, Outlook Web Access, kan du få tillgång till personliga e-postkonto från vilken dator som helst. Tyvärr gör Outlook för närvarande inte har ett enkelt sätt att dela och synkronisera data mellan flera datorer. Detta beror på att filerna programmet sparar information (t.ex. adressbok, kalender, etc.) kan endast nås genom en enda dator i taget. För att lösa detta problem, har olika företag kommit med program som löser detta synkronisering fråga.

Instruktioner

1 Välj den information som du vill synkronisera. Detta kan inkludera din kalender, din adressbok, din inkorg eller dina mappar. Det finns olika program som täcker olika delar av synkronisering, som inkluderar vCard, Microsoft Office Outlook Live (Mool) och Exchange Server.

2 Välj ett program eller program för synkronisering din information via webben. Se Resurser för en lista över program för både Windows och Mac. Klicka på länken för att gå till programsidan och hämta version för ditt operativsystem.

3 Skapa en log-in på webbsidan för den tjänst du har valt om det inte kräver en nedladdning. Klicka på "Sync" för att synkronisera data. Om det finns ett alternativ för att spara dina data på nätet för framtida synkronisering, klicka på "Ja", om det inte är tidskänslig information som du vill tillåta att löpa ut.

4 Dela din synkroniserade information online genom att skicka länken som tillhandahålls av programmet via e-post, chatt eller mobiltelefon.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com