Hur man bygger en prenumeration webbplats med Dreamweaver

April 17

Dreamweaver har expanderat till området för mer allvarliga webbteknologier - som PHP, till exempel - och har gjort det ett val ansökan bland grafiska webbdesigners. Genom att skapa tillägg eller pyssla lite kod, kan du utöka flexibiliteten i Dreamweaver för att göra server jobb. En av dessa speciella arbeten innebär användning av tecknings kodning.

Instruktioner

Bygg en prenumeration webbplats med Dreamweaver

1 Förbered din anslutning till en databas. Du måste redan har en databas. Se Resurser för att skapa en databas. Öppna Dreamweaver och välj fliken Databaser i applikationer panelen. Välj \ "MySQL Connection. \" Ge anslutningen ett namn. Mata in namnet på servern.

2 Ange ett användarnamn och lösenord. Klicka på "Välj" för att välja databasen. Testa anslutningen genom att klicka på "Test". Se till att du har angett korrekt information.

3 Skapa ett formulär och ange ID för teckningsfält. Spara formuläret sida "subscribe.php." Släpp en etikett för namnet. Infoga en textruta. Namnge textrutan ett standardprogrammering namn som \ "txtName. \" Skapa en annan etikett för e-postadressen, och inkluderar en textruta för att motsvara e-post. Byt namn på ID i textrutan till \ "txtEmail. \"

4 Öppna "Infoga" i rullgardinsmenyn. Välj dolda fältet ikonen för att öppna egenskapsinspektören. Namnge fält (prenumeration) och ställ in värdet till 1.

5 Välj Bindning fliken och sedan skapa en registeruppsättning. Namnge rekord set. Välj \ "serveranslutning, \" och klicka sedan på \ "Test \" -knappen. På fliken Serverfunktioner klickar \ "Lägg till \" -ikonen. Välj "Infoga post Behavior." Från rullgardinsmenyn, klicka på formen. Välj anslutning. Klicka på tabellen.

6 Öppna \ "Infoga post. \" Klicka i textrutan som heter "kolumner" och välj sedan den textsträng som börjar med "e-post." Bredvid "Value" etikett, klicka på listrutan och välj " form.txt.Email. "Välj" Namn "från kolumner textrutan. I "Efter Infoga, gå till" textrutan, skriver följande sträng: ". Confirm.php" Skapa en PHP-sida med namnet "confirm.php."

Bygg en bekräftelsesida

7 Klicka \ "Application Tool Pane \" och välj fliken Bindningar. Skapa en ny registeruppsättning och namnge den. Välj din anslutning. Välj ditt bord.

8 Sortera ordningen i ID-kolumnen i fallande ordning.

9 Klicka på "Avancerat". Detta kommer att öppna de avancerade SQL alternativ.

10 Leta upp textområdet. Sätt markören i texten efter "Sortera efter ID Desc." Typ "Gräns ​​1." Klicka \ "OK. \"

11 Klicka i det område där du vill att användarens namn visas, och lämna markören där för ett ögonblick. Leta upp fliken Bindningar och sedan rekord du har skapat. Klicka på "Name" och klicka sedan på "Infoga".

Använd PHP Mail metod för att nå Prenumeranter

12 Använd följande PHP mail metod:
post (adress, ämne, meddelande [huvud [parametrar]])

13 Skapa två variabler för att hämta data från den nya skivan, enligt följande:
$ Id = $ row_Subscriber [ 'ID']; $ To = $ row_Subscriber [ 'E'];

14 Skapa en variabel för ämnesraden i e-post du skickar till användarna. För att göra den här typen följande kod i din kodfönstret:
$ Ämne = "Tecknings bekräftelse"

15 Lägg till följande kod i mellan taggarna:
$ Kropp = \ "<html> <body> \".

\&quot;&lt;h2>Thank you for subscribing to our newsletter!&lt;/h2>\&quot; .
\&quot;&lt;p>To unsubscribe, click here.&lt;/p>\&quot; . \&quot;&lt;/body>&lt;/html>\&quot;


$ Headers = \ "Från: Prenumeration Manager <[email protected]> \ r \ n \".

\&quot;MIME-Version: 1.0\\r\\n\&quot; .
\&quot;Content-type: text/html; charset=UTF-8\&quot;


if (! mail ($ till $ ämne, $ kropp, $ headers)) {
header (Plats: http: // [din server och PATH HÄR] /error_subscribe.php)

}
?>

16 Rulla ner texten i koden du just kopierade. Titta på raden som börjar med Efter "http: // & # 8221;" header ". måste du sätta sökvägen till servern du använder eller kommer att använda.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com