Om Outlook Kontakt Aktiviteter

April 17

Om Outlook Kontakt Aktiviteter


Microsoft Outlook Kontakta aktivitet ger användarna möjlighet att konsolidera all korrespondens från en kontakt i en enda vy. Detta verktyg kan användas med alla Outlook-funktion inklusive anteckningar och journalanteckningar. Den konsoliderade uppfattning är sorter och ger platsinformation liksom en uppsjö av anpassade fältalternativ.

Tittar Kontakta Aktivitet

Det enklaste sättet att se kontakt aktivitet i kontaktavsnittet av Outlook. Vid öppna någon kontakt, är den allmänna uppfattningen och kontakt band visas. Till höger om den allmänna uppfattningen knappen är en knapp som heter aktiviteter. Om du väljer det här alternativet visas all verksamhet med denna kontakt, inklusive kontakter, möten, e-post, uppgifter, poster och anteckningar journal. Standardinställningen visar typ, ämne och plats för varje aktivitet. All verksamhet kan också tas bort från aktivitetsfönstret snarare än att titta upp verksamheten och återvänder till källan.

Filtrering och söka kontaktverkande

Showen list bar filtrerar aktiviteter ned till en viss typ av kommunikation. Varje filter har förinställda områden som gäller den typ av kommunikation. Detta kan anpassas för att möta specifika behov.

Rubrikfältet ovanför de returnerade resultaten kan också redigeras för att visa ytterligare information. Till exempel kan läggas datum enkelt genom att högerklicka på huvudet och välja "ordna efter datum." Data kan också grupperas av kolumnrubrikerna genom att dra kolumnrubriken till området ovanför huvudet.

Länka Kontakta Aktivitet

En av de bästa egenskaperna hos kontaktaktivitetsfunktionen är att korrespondens och data kan kopplas antingen från själva meddelandet eller kontakten. När du skapar en journalanteckning eller notera, länka en kontakt med hjälp av adressboken eller kontaktikon och lokalisera denna person. Enligt denna kontakt verksamhet kommer verifikatet eller noterar nu visas. Utnämningar och e-post läggs automatiskt när ett kontaktnamn anges. Inom kontaktsektionen av Outlook, åtgärdsmenyn möjliggör för användare att skapa nya möten, uppgifter och andra aktiviteter för markerade kontakter. Med båda alternativen minskar växla mellan områden i Outlook för att slutföra dessa uppgifter.

Modifierande Aktivitet Views

Aktivitets vyer kan läggas till, tas bort och ändras för att passa alla användares behov, särskilt för dem som använder arkivmappar och Outlook-tillägg. Denna funktion gör det också möjligt för användare att anpassa standard aktiviteter vyer. Under kontakt vy i längst till vänster fält, högerklicka Kontakter och välj Egenskaper. Ett nytt fönster lanseras med ett urval fält. För att ta bort, ändra eller skapa en vy använda knapparna nedanför fältet och göra lämpliga val för att passa alla behov. Kopian knappen kan även användare att välja någon aktuella vyn, kopiera den och sedan göra ändringar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com