Hur man använder Sysprep

September 22

Sysprep- på din Windows XP-system används som ett system förberedelse verktyg för att skapa Microsoft skivavbilder på nya hårddiskar. Människor använder även detta verktyg för att kopiera hårddisken bilder på systemet. Om du vill använda sysprep verktyg för att kopiera hårddisken på datorn kan du göra det med lite krångel. Sysprep- är förinstallerad på alla Windows XP-datorer.

Instruktioner

1 Anslut din externa hårddisk till datorn via USB-porten på datorn. Klicka på "Start" och klicka sedan på "Den här datorn". Obs hårddisken brev. Till exempel, är hårddisken förmodligen märkt som "E."

2 Högerklicka på skrivbordet och klicka på "Skapa ny mapp" -ikonen. Döp filen "Sysprep." Klicka på "Start", klicka sedan på "Kör" rutan i menyn.

3 Skriv "cmd" i rutan Kör och tryck på Enter. Skriv "C:" i kommandotolken och tryck på Enter.

4 Skriv "mdsysprep" i kommandotolken och tryck på Enter.

5 Sätt in Windows XP-system CD i den optiska enheten och vänta på att CD-fönstret för att öppna. Klicka på "Support" -mappen, klicka på mappen "Verktyg".

6 Klicka på "Deploy.cab" fil och sedan dra "Sysprep.exe" och "Setupcl.exe" filer i "Sysprep" mapp på skrivbordet.

7 Ta din XP-skivan och öppna kommandotolken. Skriv "cd sysprep" i kommandotolken och tryck på Enter. Skriv "sysprep / e:" och ändra din hårddisk brev om det behövs.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com