Hur man kan anpassa i Photoshop med flyttverktyget

March 19

I Adobe Photoshop kan du flytta lagren i förhållande till duk eller andra skikt. Med hjälp av programmet "Move Tool" kan du centrera innehållet i ett skikt med en knapptryckning, eller justera kanterna av två skikt. Detta kan spara mycket tid och energi.

Instruktioner

1 Öppna ett Photoshop-dokument med flera lager. Välj det lager som du vill justera från "Lager" panelen till höger om den duk.

2 Skriv "Ctrl" + "a" ( "CMD" + "a" på en Mac) för att välja hela propagera om du vill justera din första lagret i förhållande till duk. Att anpassa din första lagret med innehållet i ett annat lager, återgå till "Lager" panelen och klicka på det lager som du vill justera med medan du håller ned "Shift" -tangenten. Båda skikten bör markeras i blått, vilket indikerar att de båda markerade.

3 Välj "Move Tool" från verktygspanelen till vänster om arbetsfält. Välj inriktnings konfiguration du vill från ikoner till höger om "Visa Trans Controls" check-rutan i "Tool Options" panel ovanför duk. Dina lager kommer att flyttas i enlighet därmed.

4 Spara ditt arbete med "Arkiv"> "Spara som" eller "Arkiv"> "Spara" kommandot.

Tips

  • Håll muspekaren över justerings ikonerna för att se vilken inriktning varje ikon kommer att utföra.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com