Hur man flyttar Apple Mail från en dator till en annan

February 28

Det är ingen hemlighet att Apple har en hög varumärkeslojalitet. Enligt Forbes magazine, har det varit en av nycklarna till företagets framgång. Många människor som köper Apple-produkter en gång gå på att köpa dem igen. Apple, i sin tur, gör det relativt enkelt att flytta dina filer - såsom musik, foton och dokument - från en enhet till en annan. Även om det inte finns någon enda knapp för att flytta Apple Mail från en dator till en annan, är processen fortfarande ganska enkel, och tar dig bara några ögonblick.

Instruktioner

1 Sätt i ett flashminne eller en extern hårddisk kontakten i din gamla Apples USB-port.

2 Öppna Finder programmet på din gamla Apple-dator.

3 Klicka på ditt användarnamn ikonen under avsnittet "Platser" i Finder-fönstret. Klicka på "Library" -ikonen i panelen till höger om ditt användarnamn, och klicka sedan på "Mail" mappen en gång för att markera det.

4 Håll ner "Option" på tangentbordet, klicka och dra "Mail" mapp på ikonen för din flash-enhet eller en extern hårddisk.

5 Öppna "Inställningar" mapp i "Library" mapp under ditt användarnamn mapp. Håll "Option" på tangentbordet samtidigt som du klickar och drar "com.apple.mail.plist" fil från denna mapp på ikonen för din flash-enhet eller en extern hårddisk.

6 Avmontera och ta bort flash-enhet eller en extern hårddisk från din gamla Apple-dator, och sedan koppla in den i den nya datorn.

7 Klicka och dra "com.apple.mail.plist" filen till "Inställningar" mappen i "Library" mapp under ditt användarnamn mapp. Klicka och dra "Mail" mapp i mappen "Inställningar" i ditt användarnamn mapp. Apple Mail och dess inställningar bör nu överföras till din nya Mac-dator.

Tips

  • Om Apple använder Mac OS X 10.7 eller senare, kan du få tillgång till biblioteket genom att öppna "Finder" hålla ner "Option" -tangenten och sedan klicka på "Go". "Bibliotek" filen kommer att visas i rullgardinsmenyn.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com