Hur man skapar Wireframe från bilder

June 29

Hur man skapar Wireframe från bilder


Alla målningar och grafisk design börjar med en trådmodell. En trådmodell eller teckning kartlägger formen och detaljerna i den slutliga bilden. När wireframe görs, kan du fokusera på de färger och effekter som du vill använda bilden. Ritningar är också användbara för att visa delar av ämnet, såsom anatomi illustrationer eller tekniska ritningar. Håll en dubblett fil av trådmodell som en backup i fall du behöver för att gå tillbaka till det.

Instruktioner

1 Gå till "Bilder" i menyn "Start". När "Bilder Library" öppnas, bläddra i mapparna och klicka på en fil för att göra en bild trådmodell från. Högerklicka på filen och dra den till ett tomt utrymme eller en mapp för temporära filer. Klicka på "Kopiera här."

2 Högerklicka på kopian av bilden. Peka på "Öppna med" och välj "Paint". Windows 7 kommer att öppna Paint.

3 Klicka på "Pencil" verktyget på Paint band. Klicka på "Size" knappen och välj en tjocklek för pennan punkten. Klicka på "Color 1" och välj svart som färgen.

4 Draw konturer över bilden med den ursprungliga för att guida dig. Du kan göra wireframe av bilden så detaljerat som du vill, eller så kan du göra en enkel skiss.

5 Klicka på den blå knappen i övre vänstra hörnet. Klicka på "Spara som". Spara bilden som en färg bitmapp eller JPEG-fil. Avsluta Paint.

6 Gå till "Bilder Library" igen. Dubbelklicka på bilden. Klicka på "Redigera, organisera eller dela" på menyraden längst upp på Fotogalleriet fönstret. Dubbelklicka på filen igen.

7 Klicka på "Fininställning" på Fotogalleriet bandet om det inte redan är markerad.

8 Klicka på "Justera exponering" på höger sida. Du kommer att se kontroller för "Ljusstyrka", "Kontrast", "skuggor" och "Highlights". Klicka och dra varje reglagen till längst till höger. Du bör se bilden börjar vända vitt, som om överexponerad.

9 Klicka på "Justera färg." Klicka och dra "Saturation" reglaget till längst till vänster. Lek med "färgtemperatur" och "Tint" reglagen tills du har möjlighet att vända bilden som vitt som möjligt. Du bör fortfarande se konturerna du gjort i svart.

10 Klicka på "Stäng fil." Om det finns några detaljer kvar att du vill radera, gå tillbaka till Paint och öppna filen. Klicka på "Eraser" knappen under penna i "Verktyg" grupp. Radera delar av bilden som du inte vill. Du bör se bara wireframe när du är klar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com