Lägga till en andra butik igenom

February 5

Om du säljer saker på egna, kanske du upptäcker att det är nödvändigt att öppna en andra butik. Eftersom butikerna är gratis, många idéer säljare vill skapa butiker för olika teman. Före april 2011 hade varje butik skapas individuellt. Varje butik hade ett unikt användarnamn och lösenord. Zazzle har sedan dess ändrat det och nu låter butiksägare att ha flera butiker som kan nås från ett konto, utan att användarna behöver logga ut och in.

Instruktioner

Lägg en befintlig butik

1 Gå till Zazzle.com och logga in på kontot med din e-postadress. Om du inte har uppdaterat ditt konto (ditt kontonamn är fortfarande butiksnamnet snarare än din e-postadress) bör du göra det nu. En uppmaning uppmanar dig att göra detta bör visa upp när du loggar in.

2 Klicka på "Store" -fliken.

3 Klicka på "Befintlig Store."

4 Skriv in användarnamn och lösenord och klicka på "Lägg till". Om butiken är en del av volymen pool, bör du se det som anges nedan. Ange lösenordet för att lagra och klicka på "Lägg till".

5 Läs igenom sammanfattningen. Om allt är korrekt, klicka på "Ja, det är korrekt."

6 Välj "Ja" och klicka på "OK" i popup-fönster som visas för att bekräfta att du vill lägga till butiken.

7 Vänta upp till 24 timmar för dina butiker ska slås samman. Under denna tid kommer du inte att ha tillgång till dessa butiker, men du kommer att ha tillgång till butiker som redan är noterade på ditt konto och din huvudsakliga butik.

Lägg till en ny butik

8 Gå till Zazzle.com och logga in på kontot med din e-postadress. Du kommer att behöva ha uppdaterat ditt konto så att din inloggning är din e-postadress (inte butiksnamn) innan du kan lägga till en andra butik på ditt konto.

9 Klicka på "Store" -fliken.

10 Klicka på "Öppna ny butik."

11 Ange ett butiksnamn. Namnet måste vara mellan 6 och 20 tecken. Det kan inte ha mellanslag eller specialtecken. Om namnet är tillgängligt, en grön "tillgänglig" visas bredvid namnet.

12 Skriv in de två CAPTCHA ord och klicka på "Skapa butik."


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com