Hur man installerar CD-ROM Drive Software

February 9

När du köper programvara i en butik eller på nätet för leverans till dig (i motsats till att ladda ner), kommer det brukar komma på en CD-ROM. Likaså när du köper ny maskinvara, till exempel en skrivare, det kommer med en CD-ROM som innehåller alla nödvändiga drivrutiner, verktyg och annan programvara för att få det att fungera. Installera CD-ROM-programvara är vanligtvis relativt enkelt, särskilt när tillverkaren skapade programvaran med en autorun-fil. Men om programmet inte automatiskt börja installera när du pop cd-skivan i enheten, måste du få igång processen själv.

Instruktioner

1 Sätt i CD-skivan med programvaran. Om skivan innehåller en autorun-funktionen, en installatör eller "wizard" öppnas. Följ bara instruktionerna för att installera programvaran.

2 Öppna CD-katalogen själv om installationen inte startar automatiskt. Om du använder en Windows-dator, dubbelklicka på "Den här datorn" eller "Dator" och sedan cd-enheten. Om du använder en Mac, dubbelklicka på skivsymbolen på skrivbordet. Det bör finnas en installatör i CD-katalogen, eller åtminstone en "Read Me" -fil med instruktioner.

3 Följ anvisningarna i installationsprogrammet eller guiden för att slutföra installationen av CD-ROM-enhet programvara, då du kan börja använda programmet.

Tips

  • Kontrollera CD innan den placeras i CD-ROM-enheten för att säkerställa att det inte repas eller suddig; Rengör CD om du upplever svårigheter med installationen.
  • Stäng alla program innan du försöker installera CD-ROM-enhet programvara. Aktiva program kan störa installationen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com