Så här konfigurerar filöverföring Inställningar i Trillian

May 25

Du kan ha en kontakt när du använder Trillian 2,0 messenger som vill överföra en fil med hjälp av Trillian. Du kan skräddarsy, om du vill göra detta och hur det görs med hjälp av filöverförings inställningar i avsnittet Inställningar i Trillian.

Instruktioner

1 Starta Trillian 2,0 Instant Messenger och vänta på att lasta på systemfältet på datorn. Dubbelklicka på ikonen Trillian i systemfältet för att öppna instant messenger.

2 Välj menyn "Alternativ" och klicka på "Inställningar" för att öppna dialogrutan. Klicka på "File Transfer" i avsnittet "Allmänt" på vänster sida av "Inställningar" i dialogrutan. Inställningarna filöverföring visas på höger sida i dialogrutan.

3 Klicka på "Bläddra" -knappen till höger om "Folder" för att öppna en dialogruta som låter dig bläddra för att hitta den mapp där du vill spara alla filer som överförs till dig inifrån Trillian. Vägen mappen visas längst upp i "Inställningar" i dialogrutan när du klickar på "OK" -knappen på "Bläddra" i dialogrutan.

4 Kontrollera alternativen för att skapa en mapp baserad på chattjänst till din inloggningsnamn eller avsändarens namn slutföra sökvägen mapp för dina filöverföringar.

5 Välj om du vill alltid acceptera filöverföringar får en fråga först eller aldrig acceptera dem från avsnittet "Acceptera" i "Inställningar" i dialogrutan. Klicka för att välja att "Skriv över" eller "Återuppta" om du redan har filen överförts till dig.

6 Ange vilken viruskontroll som du vill använda (om någon) för att skanna överförda filer med "Bläddra" -knappen. Du kan också välja att minimera inkommande filöverföring fönster och om du vill automatiskt stänga ner fönstret när filen är överfört.

7 Tryck på "OK" för att stänga "Inställningar" i dialogrutan och återgå till Trillian.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com