Hur man gör Alla mail olästa igen i Gmail

March 27

Gmail kan du enkelt markera alla post som läst, men det ger inte ett intuitivt sätt att markera dem alla olästa igen. Denna möjlighet existerar, men du kommer att behöva gå igenom några korgen att använda den. Som standard, när du väljer att markera alla listade post, Gmail väljer bara de på den aktuella sidan. Om du har mer post än vad som kan visas i en enda skärm, då de andra förblir omarkerad. Emellertid uppvisar Gmail möjlighet att välja dem alla, som låter dig ändra alla sina attribut samtidigt.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Gmail-konto.

2 Skriv "i: läs" utan citattecken i det övre sökfältet och tryck på "Enter". Detta filtrerar din e-post till endast de som är märkta "läsa". Alternativt, typ "i: läs in: inbox" och tryck på "Enter" för att begränsa listan till bara läsa e-post som är bosatta i inkorgen.

3 Klicka på den övre vänstra kryssrutan omedelbart till vänster om "Arkiv". Detta markeras all post som för närvarande visas i den första skärmen.

4 Klicka på "Välj alla konversationer som matchar denna sökning", som visas längst upp i e-postlistan. Då markeras alla sökresultat.

5 Klicka the top "Fler åtgärder" -knappen och välj "Markera som oläst" för att markera alla "läsa" e-post som "olästa" igen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com