Hur man undviker problem med spam

April 4

Undvika problem med spam i din e-post är mycket hanterbart. Många e-postleverantörer har spamfilter, som vanligtvis håller mest motbjudande e-postmeddelanden av inkorgen. Dessutom kan du manuellt lägga till adresser till ditt spamfilter i fall någon spam gör det igenom. Spam kan innehålla skadliga filer och kan försöka lura dig att ge ut personlig information. Om ett e-postmeddelande ser tvivelaktig, ta bort det - även om det är från en adress som du känner och litar på.

Instruktioner

1 Undvik att delta i kedjebrev. Genom att skicka dem tillsammans, bara du bjuder möjligheter för spammare att få din e-postadress.

2 Etikett skräppost med din e-postleverantör. Vanligtvis har du en möjlighet att markera e-post som spam eller skräppost. Detta kommer att hålla dem från att visas i inkorgen.

3 Undvik att registrera dig för nyhetsbrev eller skapa konton på tvivelaktiga webbplatser. Dessa platser kommer ofta använda din e-post till spam dig eller sälja den till någon som kommer.

4 Undvik att skicka din e-post offentligt om du inte är beredd att ta itu med skräppost. Bots skanna ofta webbplatser och tjänster för lättläst e-postadresser, vid vilken punkt spam kommer att skickas dit.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com