Hur synkronisera Hotmail med Thunderbird

April 3

Hur synkronisera Hotmail med Thunderbird


Thunderbird är en fri desktop e-postklient program utformat och underhålls av Mozilla Corporation. Thunderbird fungerar med både IMAP och POP3 e-postkonton som innehåller Microsoft Hotmail. Thunderbird kan du skicka, ta emot och synkronisera e-postmeddelanden från flera e-postkonton och visa dem prydligt i programmet utan att behöva logga in direkt till e-postleverantör hemsida. Om du vill synkronisera din Hotmail-e-postkonto med Thunderbird programmet, måste du ge Thunder med ditt användarnamn och lösenord samt annan viktig information som behövs för att få tillgång till ditt konto.

Instruktioner

1 Öppen Thunder. Klicka på menyn "Verktyg" som finns på den övre vänstra hörnet av verktygsfält för Thunderbird. Klicka på "Kontoinställningar" från rullgardinsmenyn. När menyn "Kontoinställningar" visas på skärmen, klicka på "Lägg till konto" -knappen i det nedre vänstra hörnet av fönstret.

2 Ange ditt namn i "Ditt namn" textfältet samt din fullständiga e-postadress i rutan nedanför.

3 Klicka på "e-postkonto" växlingsknappen och tryck sedan på "Nästa" för att fortsätta. Välj "POP" växlingsknappen och ange "pop3.live.com" (utan citattecken) i textfältet märkt "Inkommande server." Lämna "Använd Global Inbox" alternativet markerat.

4 Ange användarnamnet som används för att få tillgång till e-postkontot i "Inkommande användarnamn" textfältet. Ange din fullständiga e-postadress i "Kontonamn" fältet för att märka din Hotmail-konto. Klicka på "Finish" när du är klar.

5 Klicka på "Server Settings" val i menyn, fann under din Hotmail-konto, på den vänstra menyn rutan i Thunderbird e-postklient program. Se till att inställningen "Port" är satt till 995 och "Security Settings" växla val är satt till "SSL".

6 Aktivera "Leta efter nya meddelanden vid start" kryssrutan och att se till att "Lämna meddelanden på servern" är markerat också. Leta upp och klicka på "Utgående server (SMTP)" menyval på nedre vänstra menyfönstret.

7 Klicka på "Lägg till" knappen för att ställa in utgående e-post serverinställningar som behövs för att skicka meddelanden via din Hotmail-konto. Skriv "Hotmail" i "Beskrivning" -fältet och skriv "smtp.live.com" bredvid "Server Name" textfältet. Ange "587" för inställningen "Port", kontrollera "TLS" växlingsknappen val och ange din fullständiga e-postadress i "Användarnamn" textrutan.

8 Kontrollera "Användarnamn och lösenord" kryssrutan och tryck på "OK" -knappen. Klicka på "Get Mail" knappen i övre vänstra delen av Thunderbird e-postprogrammet för att synkronisera dina Hotmail-mappar och e-postmeddelanden till din dator. Ange det lösenord som används för att få tillgång till ett Hotmail-konto när dialogrutan visas på skärmen, och kontrollera "Kom ihåg mitt lösenord" alternativ om du vill Thunder komma ihåg ditt lösenord varje gång du öppnar programmet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com