Hur man kan bli av Trojan-Clicker.Win32

March 29

Hur man kan bli av Trojan-Clicker.Win32


Windows är sårbara för virus, spionprogram och identitetsstöld om du skyddar din dator med en anti-malware program. De Trojan-Clicker.Win32, eller trojansk häst, är viruset en familj av program som efterliknar autentiska varningsrutor. Viruset genererar popup-fönster som beskriver överhängande mjukvara fel. Varningsrutor instruera dig att köpa ett program för att minska hotet. Detta är ett knep för att extrahera din privata finansiell information. Microsoft klassificerar detta virus som allvarliga och rekommenderar att ta bort den omedelbart.

Instruktioner

1 Hämta eller köpa en papperskopia av en betrodd antivirusprogram.

2 Installera anti-malware program genom att sätta disken eller bekräfta nedladdningen. Följ installationsanvisningarna. Inte köra programmet direkt efter installationen.

3 Klicka på "Start" -knappen. Öppna Kontrollpanelen och välj "System och säkerhet." Klicka på länken för "System". Välj "System Protection" från den vänstra delen av systemmenyn. Ange ett lösenord om det behövs. Klicka på "Konfigurera" -fliken. Klicka på alternativet för att stänga av "System Protection" och klicka sedan på "OK".

4 Öppna antivirusprogrammet och kör en fullständig genomsökning av datorn. Om antivirusprogrammet visar en lista över skadliga program har upptäckts på din hårddisk, klicka på fliken för att ta bort dessa program.

5 Starta om datorn och aktivera systemskydd funktion som du avstängd i steg 3.

Tips

  • Inaktivera systemåterställning innan du kör antivirusprogrammet. Systemåterställning kan oavsiktligt skapa en säkerhetskopia av viruset och installera det efter antivirusprogrammet har eliminerat det.
  • Använd en omfattande antivirusprogram och uppdatera den regelbundet för att skydda datorn från nya virus.
  • Ge aldrig din privata finansiell information till overifierade grupper.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com