Hur man skriver ut streckkoder med datum

January 27

Hur man skriver ut streckkoder med datum


En streckkod är en maskinläsbar symbol tryckt på en produkt eller ett objekt. Streckkoder är utformade för att innehålla olika former av kodad data avsedda att underlätta produktspårning och lagring. Med en streckkodsläsare, kan du överföra information i ett datorprogram i mindre än en sekund att tidigare kurslitteraturen och skriva. Utcheckning räknare i butiker och stormarknader förlitar sig vanligtvis på streckkoder. Du kan också lära dig att skapa och använda en streckkod för att spara tid och resurser.

Instruktioner

1 Öppna din favorit webbläsare och besök webbplatser som tillåter dig att använda streckkodsgenererande program. Sajter som Barcode-generator.org, Barcoding.com och Barcodesoft.com (se Resurser) tillhandahålla denna typ av tjänster.

2 Visa streckkoden genereprogramgränssnittet vanligen i webbplatsens hemsida. Skriv ner data, inklusive de datum du vill koda. Titta på listan över streckkodstyper och klicka på Code-128. Code-128 är en typ av streckkod som kan rymma alfanumeriska tecken, inklusive specialtecken. Klicka på "Skapa streckkod" för att generera streckkoden bilden.

3 Visa den genererade streckkoden bilden, högerklicka på den och klicka på "Spara bild som" i den resulterande popupmenyn. I nästa fönster, välj filen plats som du vill spara streckkoden bilden och klicka på "Spara".

4 Högerklicka på bilden du sparade och klicka på "Skriv ut" i nästa popupmenyn. Välj rätt sidlayout och pappersformatet i "fotoutskrift Wizard" fönstret och följ resten av anvisningarna på skärmen för att slutföra utskriften.

5 Anslut en streckkodsläsare till sin motsvarande port på baksidan av datorn, sikta skannern mot utskrivna streckkodsbild och tryck på tryckknapp för att skanna. Titta på data som skickas och kontrollera uppgifterna mot dina skrivna data.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2018 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com