Hur man ställer in en server & Apple Remote Desktop 2

February 5

När du ställer in en server för att använda Apple Remote Desktop 2, kommer du att skapa en administrativ server för ditt lokala nätverk. Apple Mac OS X Server är lika enkel att installera som deras desktop operativsystem och lika lätt att konfigurera. När båten kommer du att kunna använda Apple Remote Desktop med datorer i nätverket enkelt.

Instruktioner

Ställa in Mac OS X Server

1 Mata in Mac OS X-installations Server skiva i din serverdator när det börjar att starta upp.

2 Klicka på "Server Assistant" när det första fönstret visas. Klicka på "Set Up" för att starta installationen. Följ anvisningarna på skärmen och klicka på "Nästa" i hela. Se till att under "administratörskontot" installationssidan du aktiverar "SSH och Apple Remote Desktop."

3 Klicka på "Server Preferences" när installationen är klar. Klicka på "+" -knappen i listan Användare och lägga till användare som du vill använda för ditt nätverk. Ange deras kontoinformation "Kontaktinfo" och sedan välja vilka "tjänster" som du vill ge dem. Se till att du väljer "VPN", så att du kan använda Apple Remote Desktop. Tilldela varje användare till en av dina "grupper" om du vill. Stäng sidan Administration när du ställer in Inställningar klar. Du har nu ställa in din Mac OS X Server.

Ställa in Apple Remote Desktop 2

4 Sätt i Apple Remote Desktop disk sedan klicka och dra Apple Remote Desktop i mappen "Program".

5 Mata ut ARD skiva, och klicka sedan på "Program" och sedan ikonen ARD. Skriv in ditt serienummer och klicka sedan på "Fortsätt. Ange administratörskontouppgifter, klicka sedan på" Klar ".

6 Klicka på "File" och sedan "Skapa klient Installer." Klicka på "Fortsätt." Välj om du vill starta Fjärrskrivbord på klient start. Klicka på "Fortsätt" i hela skapandeprocessen. När du uppmanas att alternativ väljer dem i förhållande till din server. Klicka på "Klar" i slutet.

7 Dubbelklicka på "Finder" och sedan på "Network" och navigera till den dator som du vill installera klienten ARD. Dra och släpp installationsprogrammet på datorn och dubbelklicka på installationsprogrammet. Upprepa denna process för alla andra datorer som du vill använda ARD.

8 Växla till ARD och klicka på "lokalt nätverk." Dubbelklicka på den dator som du vill komma åt. Du kommer nu att med hjälp av Apple Remote Desktop.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com