Definition och syftet med en SSL-certifikat

February 5

SSL - Secure Socket Layer --- certifikat är en viktig del av ett företag eller e-handel webbplats och är nödvändiga för att skydda konsumenterna personlig och finansiell information som skickas från en dator till en annan.

Definition

En SSL eller Secure Socket Layer är en bit av kodning att när läggas till någon hemsida, skyddar och säkrar informationen på webbplatsen. Den används främst för e-handel och företag webbplatser, för att säkerställa att kundernas finansiella och personliga information överförs säkert mellan en dator och en annan.

typer

Det finns två huvudtyper av SSL-certifikat: delade och dedikerade. En delad SSL delas mellan flera webbplatser på en enda server och är vanligtvis ingår gratis genom ett webbhotell leverantör. En särskild SSL erbjuder en garanti och en låsikon varumärket din webbplats som trygg och säker att handla på.

fördelar

Med ett SSL-certifikat installerat på din webbplats erbjuder inte bara skydd mot bedrägligt överföring av finansiell information men garanterar kunderna att din webbplats är säkert att handla på. Låset ikon som kommer med varje betald SSL är en nödvändig del av alla företag eller e-handel webbplats.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com