Hur man skapar en webbaserad e-postkonto

March 13

Många människor väljer webbaserad e-post eftersom den kan nås från var som helst med en Internet-anslutning i stället för från endast en viss dator som är värd ett e-postprogram och konto. Många webbaserade e-postkonton är gratis och backas upp av några av de största Internet och mjukvaruföretag.

Instruktioner

1 Välj den webbaserade e-webbplats som du vill använda. Live.com ägs av MSN, och det erbjuder gratis e-postkonton. Gmail är Googles kostnadsfria webbaserade e gren. Yahoo Mail är Yahoos gratis e plats.

2 Hitta din plats som valts inloggningssidan. Detta kommer vanligtvis att vara åtkomliga från framsidan av platsen. Detta tar dig till en sida registrering där du kommer att ange ditt namn, din valda användarnamn och vissa grundläggande information om dig själv. Några av platserna be dig om en postadress medan andra vill bara ditt namn och e-postadress. Du kan behöva göra flera försök att skapa ett användarnamn som inte redan använts av en annan kontoinnehavare.

3 Ge platsen en alternativ e-postadress där du kan nås. Detta kan vara en adress som du har tillgång till - även annan fri webbaserad adress. Se till att du anger denna adress korrekt eftersom webbplatsen kommer att kontakta dig via den adressen för att skicka en bekräftelse länk.

4 Kontrollera ditt befintliga e-postkonto för bekräftelselänken och klicka på den länken för att slutföra din registrering för nya e-postadressen. E-postmeddelandet kan också innehålla ett lösenord som du kan använda, eller så kan du vara inriktad på att skapa ett lösenord efter att ha klickat på länken bekräftelse.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com