Inaktivera Caps Lock

March 15

Inaktivera Caps Lock


Caps Lock-tangenten på ett tangentbord är något som du kan slå lätt utan att inse det. Om du håller ned "Shift" medan du skriver ett brev är ett alternativt sätt att skriva versaler, vilket innebär att Caps Lock-tangenten är inte en nödvändighet på ett tangentbord. Att avaktivera Caps Lock-tangenten, måste du manuellt bearbeta tangentbordets tangenter genom att redigera datorns register redaktör. Dessa instruktioner är för att inaktivera en Caps Lock-tangenten på en Windows 7 dator.

Instruktioner

1 Klicka på Start-knappen i nedre vänstra hörnet av skärmen och välj "Kör".

2 Skriv "regedit" i skärmen som visas, och klicka på "OK".

3 Navigera till "tangentbordslayout" inträde. På skärmen som visas, kommer ett antal mappar listas på vänster sida, och dessa mappar expanderar när du klickar på dem. För att komma till "tangentbordslayout" posten, klicka på "HKEY_LOCAL_MACHINE" och sedan "System", sedan "CurrentControlSet" och sedan "Control" och slutligen "tangentbordslayout."

4 Lägg till en ny binärt värde. Högerklicka på den vita utrymmet till höger om den vänstra navigerings, välj "Ny" och sedan "binärt värde."

5 Döp om det nya binära värdet. När du har skapat det nya binära värdet, kommer den automatiskt kalla sig "New Value # 1". Dubbelklicka på den nya posten för att få fram "Redigera binärt värde" skärm. I "Värde" -fältet, byta namn på "Värde" till "avläsningskod Map."

6 Ändra värdet på den binära nyckel. Under "Värde" är ett fält för "datavärde." Ange i följande värde i det här fältet ". OK" 00000000 00000000 02000000 00003A00 00000000. Klicka på

7 Avsluta Registereditorn och starta om datorn för att ändringen ska Caps Lock-tangenten för att träda i kraft. När du startar datorn kommer du att Caps Lock-tangenten har inaktiverats.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com