Vad är en K-Lite Codec Pack?

February 21

K-Lite Codec Pack är en uppsättning digitala ljud- och videokomponenter som kan installeras i Microsoft Windows-operativsystemet. Mjukvarupaketet består främst av avkodare och filter som gör det möjligt för uppspelning av olika mediefiler.

Tillverkare

K-Lite Codec Pack släpps av KL Software, en mjukvaruutveckling och konsultföretag.

Tillgänglighet

K-Lite Codec Pack stöds endast av Microsoft Windows och det finns inga tillgängliga Mac-versioner. Programvarupaketet distribueras gratis och det kan erhållas från flera nedladdning katalog webbplatser som CodecGuide.com och CNET: s Download.com

upplagor

K-Lite Codec Pack utfärdas i olika utgåvor med varierande utbud av produktiviteten. Raden av programvara cirkuleras i Basic, Standard, Full, Mega och 64-bitarsversioner. Även om alla paket inkluderar viktiga avkodare och filers, är mer avancerade samlingarna kompletteras med digitala mediaprogram som Media Player Classic, GSpot Codec Information Appliance och Mediainfo.

alternativ

Som ett alternativ till K-Lite Codec Pack, kan användare anser samlingar som CCCP och Haali Media Splitter. Dessa mjukvarupaket är också fritt distribueras och de kan aktivera stöd för specialiserade codecs som DTS-ljud, AC3-ljud, Matroska video och MPEG-2.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com