Hur Kopiera en CD till en annan CD Servo ISO

August 28

Hur Kopiera en CD till en annan CD Servo ISO


Cd-skivor och digitala videoskivor är inte permanenta media. De är känsliga för repor, bryta, och även rynkor från överexponering för värme. Med dessa frågor anses, är det rimligt att vilja säkerhetskopiera dina data till en sekundär skiva. Det är viktigt att ha säkerhetskopior av viktiga dokument, särskilt i en företagsmiljö. Den PowerISO verktyg är exakt verktyg för jobbet. Använda PowerISO, som stöder nästan varje dataformat, kan du överföra data från en skiva till en annan tom skiva på bara några systematiska steg.

Instruktioner

1 Slå på datorn och loggar in. Öppna "Dator" från den högra sidan av menyn.

2 Sätt skivan i CD- eller DVD-enhet. Högerklicka på CD- eller DVD-enhet som anges i "datorn". Håll muspekaren över "PowerISO" och välj "Gör bildfil." Vänta på "Skapa CD / DVD-ROM bildfil" fönstret för att visa.

3 Välj var du vill att filen för att spara till med knappen märkt med "...". Notera denna plats som du kommer att behöva det i steg 5. Klicka på "OK" och vänta på att filen för att avsluta behandlingen, som indikeras av en på skärmen förloppsindikator.

4 Stäng alla öppna fönster. Klicka på "Start" och skriv "PowerISO." Välj PowerISO programmet från listan. Vänta på "PowerISO" fönstret för att öppna.

5 Klicka på "File" från den övre menyraden och välj "Öppna". Navigera till den plats där du sparade kopia av dina data (detta valdes i steg 3). Öppna datafilen genom att dubbelklicka på den. Mata din nuvarande dataskiva och mata in en tom skiva av samma typ.

6 Välj "Burn" -knappen från huvudmenyn. Vänta på "Burn Image File" fönstret för att visa. Ändra din brinnande hastighet till rätt val, medan tanke på att ju snabbare det bränner mer sannolikt fel är att inträffa. Kontrollera "Verifiera skrivna data" rutan och klicka på knappen "Bränn".

7 Vänta tills skivan till slut bränning och verifiering, vilket indikeras av den på skärmen förloppsindikator.

Tips

  • Förvara alltid dina skivor för direkt solljus och i ett skyddande fodral.
  • Det rekommenderas att aldrig använda en brinnande hastighet snabbare än x16 vid förbränning viktiga data. Ställa in hastighet till x8 är idealiskt.
  • Om du använder en CD, måste du kopiera data till en tom CD. Om du använder en DVD, måste du kopiera data till en tom DVD. Överför data till en annan typ av media är inte garanterat att det fungerar som det är tänkt.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com