Hur Synkronisera Outlook Home & Office

April 23

Hur Synkronisera Outlook Home & Office


Outlook är en stationär e-postklient som hjälper dig att hålla ordning. Om du använder Outlook på kontoret, har du förmodligen kalendrar, uppgifter och anteckningar i ditt e-postkonto som du behöver tillgång till efter jobbet och på helgerna. Du kan synkronisera din Outlook på jobbet med din hemdator. Begär serverinformation Exchange från IT-avdelningen för att få tillgång till nätverket.

Instruktioner

1 Starta Mail komponenten genom att klicka på "Kontrollpanelen" i startmenyn. Klicka på "Visa profiler."

2 Klicka på "Lägg till". Därefter skriver du ett namn på profilen i "ny profil" i dialogrutan och klicka sedan på "OK".

3 Välj "manuellt Konfigurera serverinställningar eller ytterligare servertyper" kryssrutan och klicka sedan på "Nästa".

4 Klicka på "Microsoft Exchange" och klicka sedan på "Nästa". Skriv in användarnamn du fått av din IT-administratör för den server som kör Exchange. I "Användarnamn" skriver användarnamnet som tilldelats av din postadministratören.

5 Klicka på "Fler inställningar." På "fliken Allmänt" under "e-postkonto," skriver ett namn som kommer att hjälpa dig att identifiera kontot - ". Mitt arbete Skicka" till exempel,

6 Klicka på "Nästa" och sedan "Finish." Öppna Outlook.

7 Klicka på "Verktyg" och sedan "Kontoinställningar". Därefter klicka på "Nytt" för att lägga ditt hem e-postkonto om det inte redan är konfigurerad i Outlook. Sätt din "POP3" eller "IMAP" serverinformation, inklusive ditt användarnamn och lösenord och klicka på "Nästa". Klicka sedan på "Finish."


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com