Lägga till framställningar på Facebook

January 27

En ansökan är ett bra sätt att främja en orsak som ni brinner för. Men mycket av en petition framgång beror på hur många människor du visa det till och hur många människor underteckna den. Det innebär att arbetet med att offentliggöra en fråga genom en petition kan göras mycket enklare med hjälp av Facebook, som har mer än 750 miljoner användare, enligt tech-industrin webbplats Tech Crunch. Med Facebooks framställningar app, gå igenom petition webbplats Care2 kan du rita mer synlighet och fler underskrifter för din sak.

Instruktioner

1 Klicka i text sökrutan högst upp på din Facebook-hemsida. Skriv "Framställning" i rutan. Klicka på sökresultatet som läser "framställningar App." Klicka på "Gå till App" på sidan som visas.

2 Klicka på "Starta nu" -knappen på sidan som visas. Klicka på samma knapp på nästa sida för att nå formen petition-skapande. Fyll i den grundläggande information som rör din ansökan. Denna information inkluderar en titel för din ansökan, en beskrivning av varför man ska signera din ansökan och notering alla sponsorer av din ansökan.

3 Skriv in din personliga information i rutorna under rubriken "Lägg din information." Du kommer att krävas för att skapa en Care2 inloggning användarnamn. Du kommer också att inkludera din adress, kön och födelsedatum. Var noga med att markera rutan bredvid "Jag accepterar de Care2 villkor" alternativet.

4 Klicka på "Kategori" rutan under rubriken "Framställning Info." Välj den bästa kategorisering för din ansökan. Alternativen är "Hälsa", "mänskliga rättigheter" och "politik". När du väljer en kategori, kan "underkategori" box aktivera. Om så är fallet, klicka på rutan för att välja en underkategori för din ansökan. Skriv ett nummer i "Signature Goal" låda som återspeglar en rimlig mängd underskrifter du förväntar dig att få på framställningen.

5 Klicka på rutan "Lägg upp ett foto eller video" för att inkludera grafiska element i din ansökan. Klicka på "Bläddra" -knappen på antingen "Foto" eller "Video", välj sedan lämplig fil från hårddisken. Klicka på "Ladda upp" -knappen när du är klar. När du har valt en bild eller video, klicka på "Bildtext" rutan för att skriva en bildtext för media du ingår.

6 Klicka på rutorna nedanför rubriken "Skapa Framställning s Promo" när du har gjort alla andra delar av petitionen. Rutan "Klicka här för att ange dina kort titel" är där du kommer att skriva en punchy petition titel som kommer att visas på de webbplatser som främjar din ansökan. Den "Klicka här för att ange dina Förlagstext" rutan är där du ska skriva en enda kraftfull mening som uppmuntrar folk att klicka på din ansökan.

7 Klicka på knappen "Publicera" när du är klar att lägga till din ansökan till Facebook.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com