Hur man justerar volymen på Windows-datorer

May 23

Justera volymen är bara en av många uppgifter som kan utföras från kontrollpanelen i Windows operativsystem. Från volym justera skärmen, kan huvudvolymen ökas eller minskas, eller helt avstängd. Att kunna justera volymen är praktiskt för många ändamål, såsom tittar på video eller spela arkadspel sent på natten när du vill att systemet ska förbli tystare.

Instruktioner

1 Hur man justerar volymen på Windows-datorer


Gå till Start-menyn genom att klicka på längst till vänster flik på Aktivitetsfältet, eller fältet längst ned på skärmen (visas i grönt på bilden). Välj sedan "Kontrollpanelen" visas här inringad i rött.

2 Hur man justerar volymen på Windows-datorer


När menyn Kontrollpanelen öppnas, välj "Ljud och enheter" (visas inringade i rött). Detta gör du genom att klicka på högtalarikonen (inringad i rött och markerade med en pil).

3 Hur man justerar volymen på Windows-datorer


Flytta volymreglaget för att justera huvudvolymen. Genom att flytta reglaget åt vänster minskar volymen när du flyttar den åt höger ökar. (Volymreglaget är inringat i rött här.) Klicka sedan på "OK" (inringat i grönt), och volymen kommer att vara på den nya valda nivån.

Tips

  • Titta på den längst till höger i aktivitetsfältet, högtalarikonen kan ibland hittas där och anpassas därefter.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com