Hur man fixar en Windows-Med cyklisk redundanskontroll

January 12

Hur man fixar en Windows-Med cyklisk redundanskontroll


En cyklisk redundanskontroll (CRC) kommer att ske under dataöverföring eller när du installerar programvaran. Om informationen överförs inte är identiskt med de ursprungliga uppgifterna, kommer installationen stanna och visa felet. CRC ibland tillskrivas dålig hårdvara, men desto mer sannolikt orsaken är en skadad disk eller fel på hårddisken.

Instruktioner

1 Kör ett fel scan att åtgärda fel på hårddisken. Klicka på "Start", klicka "Dator" högerklicka på enheten, välj "Egenskaper" och välj fliken "Verktyg". "Scan Now" eller "Kontrollera nu" -knappen börjar skanningen. Om du får "Drive används ..." visas, klicka på "Ja" och starta om. Skanningen börjar strax innan Windows startas.

Ibland kommer Scan inte köras när du säger till. Om detta händer, använd ditt antivirusprogram för att skanna hela datorn efter virus. Om det spelar & # 039; t-arbete, starta en kommandofönster genom att klicka på "Start" skriva "CMD" i sökrutan och trycka på "Enter". Skriv "sfc / scannow" och tryck på "Enter". Detta kommer att köra Systemfilsgranskaren för att ersätta systemfiler med originalversioner.

2 Rengör CD eller DVD noggrant med alkohol eller fönsterputsmedel. En 80-procentig lösning rekommenderas därför något lägre innehåller för mycket vatten och smeta ytan. Använd en trasa som innehåller ingen ludd, när det är möjligt. Badda alkohol på kanten av duken och torka skivan ordentligt. Håll rörelse linjära - torka i en cirkulär sätt kunde producera repor och permanent skada CD / DVD. Vänta alkoholen avdunsta innan du sätter skivan.

3 Använd en repa reparation eller repor för att eliminera fläckar på skivan. En elektrisk skiva fixare kan ge bättre resultat, men rekommenderas inte för en dator skiva. De skapar cirkulära mönster som gör skivan oläsbar av de flesta PC-enheter. Prova en flytande en om möjligt; de vann & # 039; t lämnar mönster och är billigare (se Resurser). De flytande borttagningsmedel kräver att du stadigt skrubba skiva för en viss tid. När lösningen torkar, använd en servett för att försiktigt polera bort resten.

Tips

  • Om felen fortsätter, försök att kopiera den problematiska filen till en flash-enhet och se om det kan läsas av en annan dator. Dra filen till enheten eller använda kopiera och klistra in.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com