Återställa en Compaq Mini 110 Netbook

March 27

Oavsett om du behöver åtgärda tekniska problem eller bara vill börja om färska, kan du göra det genom att utföra en systemåterställning på datorn. Hewlett-Packard sålde Compaq Mini 110 bärbara dator som kör Windows Vista eller Windows XP. Hur du går om att återställa din Mini 110 varierar beroende på vilken version av Windows är igång.

Instruktioner

Windows Vista

1 Säkerhetskopiera alla viktiga filer och mappar som du vill spara.

2 Koppla bort eventuella externa hårddiskar, skrivare, USB-nycklar och andra externa enheter som för närvarande är anslutna till datorn.

3 Starta om datorn och tryck på "F8" tangenten innan operativsystemet Windows Vista laddar de.

4 Klicka på "Reparera datorn" och följ instruktionerna på skärmen för att återställa det till dess ursprungliga inställningar.

Windows XP

5 Säkerhetskopiera alla viktiga filer och mappar som du vill spara, och sedan koppla bort alla externa hårddiskar, skrivare, USB-nycklar och andra externa enheter som för närvarande är anslutna till datorn.

6 Klicka på knappen Windows "Start", välj "Alla program" och välj "HP Tools" och klicka sedan på "HP PC System Recovery." Se tips avsnitt för råd om vad man ska göra om du inte ser HP Tools noterade på menyn Alla program.

7 Klicka på "Ja" eller "OK" för att starta återställningsprocessen. Datorn startar om sig själv och starta i Starta PC Recovery skärm.

8 Klicka på "Nästa" och klicka sedan på "Ja" för att indikera att du vill utföra en systemåterställning och spara dina personliga filer och program. Om du vill att helt utplåna hårddisken och installera om Windows XP, klicka på "Avancerat" välj "destruktiv återställning" och klicka sedan på "Nästa". Välj bara destruktiv återställning om du har säkerhetskopierat på en extern enhet alla de filer som du vill spara på hårddisken.

9 Följ anvisningarna för att anpassa dina återställningsinställningar, sedan vänta på Compaq Mini 110 för att starta och slutföra installationen av Windows. Denna process kan ta lite tid.

Tips

  • Om du inte ser "HP Verktyg" på menyn Alla program i steg 2 i Windows XP avsnittet, se istället för "Hewlett-Packard" eller "PC Help & Tools." Om du ser "Hewlett-Packard," välj det, välj "HP Pavilion PC-verktyg" och klicka sedan på "HP PC System Recovery." Om du ser "PC Help & Tools" och välj den och klicka sedan på "HP PC System Recovery."
  • När du har installerat Windows, måste du individuellt installera alla program som inte levereras med operativsystemet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com