Hur gör jag fart upp min Internet för gratis?

April 29

Hur gör jag fart upp min Internet för gratis?


Det kan vara frustrerande att ha en Internet-anslutning som är så långsam att du kan ta en dusch, diska, har en chatt med din granne på telefonen, och laga en hel spaghetti middag innan hämtningen är klar. Om du inte vill spendera pengar på en snabbare Internetleverantör eller en ny dator, med lite arbete och uppfinningsrikedom finns det flera sätt att få en snabbare Internet-anslutning för gratis.

Instruktioner

1 Kör en disk Defragmentor och virussökning. Virus och monterings filer som sparats på hårddisken kan påverka hur en dator körs. Köra en skiva Defragmentor kan öka datorns hastighet genom att ordna filer på hårddisken på ett mer effektivt sätt, och en virussökning kan ta bort eventuella virus som bromsar din dator.

2 Avsluta av oanvända program. När det finns färre program som körs, det finns färre förfrågningar från nätverket och mer Internet bandbredd tillgänglig. Försök att ta bort webbläsar verktygsfält, och använda en multi-protokoll instant messenger som Trillian eller Pidgin, som undviker att visa internetannonser och göra onödiga förfrågningar från nätverket.

3 Inaktivera bilder. En majoritet av bandbredd upptas av stora bildfiler och Internet reklam. Du kan antingen inaktivera bilder genom att ladda ner en tredje part program eller genom att använda en webbläsare, som Google Chrome, som kommer med ett alternativ för att inaktivera bilder.

4 Undvik att ta bort webbläsarens cache. Webbläsarens cache behåller IP-adressinformation om tidigare sidor laddade, så genom att behålla webbläsarens cache finns mindre tid slösas bort omlastning samma information, och sidorna laddas snabbare.

5 Placera Internet-router och datorn närmare varandra. Om du har en bredbandsanslutning kan väggar och andra hinder minska signalstyrkan. Flytta routern och datorn närmare varandra, och att bli av andra elektriska störningar, såsom skrivare eller kabel ledningar, minskar hindren en signal måste passera igenom och ökar hastigheten.

6 Håll din Internet-anslutning säker. Om andra personer använder samma Internet-anslutning hastigheten kommer att minska eftersom fler resurser används, särskilt om folk använder din anslutning för att hämta mediafiler eller strömma live innehåll. Ställ in ett lösenord för Internet för att begränsa tillgången, eller om du använder en offentlig Internet källa, hitta en mindre populär anslutning.

7 Använd Internet lågtrafik. Anslutningar bromsa under kvällar och helger, när fler människor är hemma och tillgång till Internet. Tidsperioden från 03:00 till 05:00, då de flesta människor sover, är den perfekta tiden att använda Internet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com