Hur man gör en albumomslag häfte

July 23

Konstverk för inspelning skivomslag är ofta fantastisk och sträcker sig från målningar och teckningar till fotografier och digitalt producerade konst. Samla albumomslag kan vara en användbar studie i konstnärlig presentation samt en trevlig hobby. Att göra en broschyr som presenterar några av dina favoritalbumomslag är ett bra sätt att sammanställa alla dina favoriter i ett läge, tillsammans med några anteckningar om varje bit. Du kan göra en albumomslag häfte med din personliga samling med nästan alla ordbehandlare.

Instruktioner

1 Gör en mapp på datorn och namnge det något att känna igen, såsom "skivomslag" eller "skivomslag arbete." Placera alla bilder på skivomslag du vill ha med i häftet i denna mapp. Du kan skanna eller fotografi skivomslag i din samling eller ens hitta album omslagsbilder på nätet.

2 Öppna dina bilder i någon grafisk redigeringsprogram och storlek dem. Du kanske vill storlek alla dina bilder densamma för konsekvens eller kanske du vill variera storleken på varje bild. Innan du ändra storlek på bilder, bestämma hur många du vill placera på varje sida i häftet och hur mycket beskrivning du inkludera. Detta kommer att hjälpa dig att bestämma lämplig storlek för dina albumbilder.

3 Öppna ordbehandlare du vill använda för att göra häftet. Om du äger Word eller Openoffice, kan du använda en mall för häften som gör det lättare att lägga ut häftet. Medan vissa användare kan vara lättare att använda en mall, kan andra föredrar att infoga bilder och text fritt formulerad. Detta gör att du mer kreativitet vid sammanställningen din albumomslag häfte.

4 Placera albumomslag i häftet genom att gå till menyn "Infoga", välja "Bild" alternativet och bläddra till platsen för den bild som du vill infoga. Klicka på bilden för att placera den i häftet. Överväga att ta fram och baksidan av varje album, placera dem sida vid sida. Under bilderna, en kort beskrivning av verket och all information du har om datum för skapande, som skapade konsten, och bandet och album konstverk skapades för. Om du kan hitta varianter på skivomslag, inkluderar de tillsammans med någon information om variationen du kan hitta. Gör din text lika intressant som konstverk.

5 Ställ in utskriftsalternativ för utskrift av häfte om skrivaren har möjlighet, som många gör. Om inte, ställ in "häfte Fold" alternativ från "Flera sidor" i din sidlayout. Skriv häftet på glättat papper för att hjälpa dina färgbilder sticker ut. Fotografisk kvalitet papper är ett bra val. Vik dina färdiga häften och placera tre häftklamrar längs den vikta kanten för bindning.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com