Hur man använder 3D Warehouse med Google SketchUp

June 8

Även om du kan låta din kreativitet sväva när du använder Google SketchUp, skapa din egen 3-dimensionella modeller och samlingar, är det inte alltid nödvändigt att uppfinna hjulet på nytt. 3D Warehouse är ett enormt bibliotek av modeller och samlingar av kända geografiska platser, ursprungliga byggnader, föremål och människor som kan användas med Google SketchUp. Det är en användardriven gemenskap, vilket innebär att människor kan ladda upp sina egna skapelser för allmänt bruk eller showcase ändamål. Det innebär också att det är troligt att du kommer att kunna hitta den modell du söker.

Instruktioner

Ladda ner modeller till Google SketchUp

1 Starta Google SketchUp och klicka på "Hämta modeller" -knappen. Det ligger i Komma igång verktygsfältet och ser ut som en öppen kartong med en pil skjuter ut av det. 3D Warehouse visas i ett popup-fönster.

2 Bläddra igenom biblioteken modell eller ange specifika sökord för att hitta den typ av modell du söker. Klicka på länken "Hämta modellen" när du har hittat en modell som kommer att arbeta med projektet. Du kan välja att antingen ladda modellen direkt i din SketchUp projekt eller att spara modellen till din hårddisk för senare användning.

3 Välj "Ja" för att göra din egen placering för modellen i Google SketchUp. Om du får en dialogruta som frågar dig om du vill placera modellen själv detta typiskt händer om den modell du valt om du använder en terräng bild från Google Earth och modellen du hämtade uploaded med en specifik Google Earth plats. Om du väljer "Nej" då modellen kommer att placeras på rätt terräng plats, oavsett om det är nära till ditt projekt plats.

4 Placera importerade modeller med "Move" verktyg. Objektet flyttas runt Google SketchUp skärmen tills du klickar för att placera den.

Ladda upp modeller till 3D Warehouse

5 Spara och namnge den modell du har skapat i Google SketchUp. Eftersom du kommer att dela filen med samhället, se till att kalla den något intuitivt. Om du namnger Vita huset "som placerar på 1600" användare är mindre benägna att hitta det i en sökning.

6 Gå till Arkiv, sedan till "3D Warehouse", sedan "Dela modell." När 3D Warehouse visas, logga in med ditt Google-konto.

7 Ange en titel och en kort beskrivning för din modell. Du kan också lägga till extra information för att göra modellen mer tillgängliga för andra användare. Till exempel kan du lägga till taggar för kategorisering ändamål eller webbadressen eller logotyp på din webbplats.

8 Klicka på "Ladda upp till 3D Warehouse."


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com