Hur man kan stoppa e-postleverans Failures

March 5

Om du ofta använder det amerikanska postsystemet, då vet du hur frustrerande det kan vara att skicka ett brev eller paket ut, bara för att upptäcka att det inte har levererats. Processen att räkna ut varför leveransen misslyckades, lösa problemet och omsändning objektet är inte bara irriterande --- det kan bli dyrt. Ett mer effektivt sätt att ta itu med åter post är att öva metoder som kommer att hindra den från att returneras i första hand.

Instruktioner

1 Dubbelkolla dina adresser innan du skickar objekt ut. Även vad du uppfattar som minimala fel --- att inaktivera något i fråga om antalet; med "Lane" i stället för "Street" --- kan vara obekvämt nog för brevbäraren att han helt enkelt inte leverera paketet. Till exempel, om din vän bor i lägenhet "349" och du skriver "350", men "350" inte existerar, kan bäraren inte kunna identifiera rätt mottagare, särskilt om han inte känner igen din väns namn.

2 Följ United States Postal Service (USPS) riktlinjer. Till exempel om en viss typ av post kräver tjänsteman, USPS media men du skickar paket inne i en normal kartong, ditt paket kanske inte ens göra det ur posten.

3 Begränsa eventuella begränsningar paketet eller brevet har. Även om mervärdestjänster som "Signatur Bekräftelse" kan öka förtroendet att ditt paket kommer fram säkert, kan de faktiskt hindra det från att levereras alls, särskilt om mottagaren inte är tillgänglig under normala leverans timmar.

4 Skicka till den lämpligaste adressen. Om din dotter tillbringar det mesta av sin tid på sin pojkvän hus och du skicka en present till sin lägenhet, kanske hon aldrig få det. Tala med mottagaren i förväg och fråga vilken fysisk plats är bäst för henne att få objektet.

5 Ring USPS direkt på 1-800-275-8777 för att åtgärda ytterligare leverans misslyckanden. Om du har vidtagit åtgärder för att rätta till dina vanor och misslyckanden fortfarande förekommer regelbundet, kan de vara utanför din kontroll.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com