Hantera flera bildskärmar

February 17

Hantera flera bildskärmar


När du ansluter mer än en bildskärm till datorn eller en extra bildskärm till din bärbara dator, använder operativsystemet panelen samma inställningar för alla typer av flera bildskärmar uppställningar. Hemligheten ligger i operativsystemets bildskärmsinställningar, där du kan välja och anpassa varje bildskärmens egenskaper individuellt för att få dem att arbeta tillsammans. Du kan även utöka ditt skrivbord från en skärm till en annan för att använda den sekundära bildskärmen som en bilaga till skrivbordet.

Instruktioner

1 Högerklicka på skrivbordet och klicka på "Egenskaper" och gå till "Inställningar" i Windows XP. I Windows Vista och ovan måste du högerklicka på skrivbordet, klicka på "Anpassa" och klicka på "Bildskärmsinställningar."

2 Klicka på rutan med ett nummer två på den. Klicka på "Utöka skrivbordet till denna bildskärm."

3 Klicka på "Apply" för att kontrollera hur inställningarna ser ut, och justera upplösningen med reglaget på egenskapsfönstret. Fortsätt att klicka på "Apply" för varje ändring för att granska resultaten. Om du vill invertera monitorer, bara rensa rutan "Detta är min primära bildskärm" på monitorn med en aktivitetsfältet, och klicka på samma ruta när du väljer den andra bildskärmen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com