Hur man söka efter personer genom Födelsedatum

June 17

Ett antal individer ibland behöva leta efter människor, från adopterade försöker hitta biologiska föräldrar, borgenärer söker gäldenärer, partiplanners försöker ordna möten, eller människor helt enkelt försöker att återupprätta kontakt med länge försvunna vänner och släktingar. Automatiseringen av många viktiga regeringsposter, såsom födelse- och dödsbevis och döds, i online-databaser och den ökande populariteten av sociala nätverkssajter innebär att du kan få tillgång till ett brett utbud av information med hjälp av Internet. Beväpnad med ett namn och födelsedatum, kan du snabbt söka tusentals nationella databaser för att hitta den person du söker.

Instruktioner

1 Sök offentliga register såsom döds, födelse och död register och länet bedömning poster med fria databaser som Zabasearch.com och USA.gov, den amerikanska regeringens informationsportal. Använda personens namn och en exakt födelsedatum bör öka dina chanser att hitta den person du söker inom dessa poster.

2 Sök sociala nätverkssajter som Facebook eller MySpace för individen. Du kan mata in personens namn och sedan använda profilbilder och ålder (om det ges) för att ytterligare begränsa potentiella matchningar.

3 Köra en fråga via online folk söker databaser såsom BirthDatabase.com, PeopleSearchNow.com eller Abika.com. Du kan helt enkelt ange namn och födelsedatum för att generera en lista med resultat. Om du ser ett resultat som ser lovande ut, behöver du normalt att betala tjänsten att få tillgång till mer detaljerad information.

4 Hyra en privat utredningstjänst att hjälpa till med din sökning. Du kan ge dem all information som du har samlat på individen och ge dem möjlighet att göra en mer detaljerad sökning; kanske till och med kommer att olika platser att titta på icke-elektroniska journaler.

Tips

  • Om du försöker hitta en kvinna, kan hon ha ändrat sitt efternamn till följd av äktenskap. Om du bara har ett namn för henne och misstänker att detta kan vara fallet, kanske du har bättre tur att söka med hjälp av bara hennes förnamn och födelsedatum.
  • Vid användning av USA.gov, bara skriv in datumet namn och födelse i sökfältet för att hitta en mängd olika träffar.
  • Försök att hämta en Facebook avancerad sökprogram (länk i Resources) för att hjälpa dig att snabbt söka igenom Facebook-profiler med hjälp av ålder.
  • Platsinformation, även om det är det sista stället du misstänker att personen bodde, är avgörande för att hitta någon med hjälp av Internet eller offentliga register databaser.
  • Kontrollera att du använder en ansedd människor sökdatabas eller privat utredningstjänst; Kontrollera med Better Business Bureau innan du betalar för en tjänst för att se till organisation eller individ har ett gott rykte.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com