Hur hitta arkiverade konversation på MSN Messenger

September 23

Snabbmeddelanden är stor eftersom du kan hålla en realtid, online "samtal" med en person eller en hel grupp. Till skillnad från e-post, men meddelanden som skickas på MSN Explorer sparas inte automatiskt för dig. Lyckligtvis är det med MSN Explorer möjligt att spara dina meddelanden och sedan hitta dina arkiverade konversationer. Följ dessa steg för att ta reda på hur.

Instruktioner

Hitta konversationer på MSN Messenger

1 Logga in på MSN (se Resurser nedan).

2 Klicka på menyn "Arkiv" och välj sedan "Visa meddelandehistorik" från rullgardinsmenyn.

3 Välj en av dina "vänner / kontakter" om du blir ombedd att göra ett val. Klicka sedan på "OK". Meddelandehistoriken med den här personen kommer att avslöjas, visar varje sparat meddelande sedan du började spara meddelanden.

4 Öppna MSN Messenger genom att dubbelklicka på ikonen MSN Messenger i aktivitetsfältet.

Spara varje konversation på MSN Messenger

5 Öppna MSN Messenger genom att dubbelklicka på ikonen MSN Messenger i meddelandefältet.

6 Klicka på menyn Verktyg och välj "Alternativ" från rullgardinsmenyn.

7 Klicka på "Meddelanden".

8 Leta reda på avsnittet "Meddelandehistorik" och kontrollera sedan "Behåll automatiskt en historik över mina samtal" låda.

Tips

  • För ytterligare information om att hitta arkiverade konversationer på MSN Messenger, besök Fråga Leo (se Resurser nedan).
  • För att spara meddelanden måste du ha Microsoft Internet Explorer 6.0 eller högre.
  • MSN Messenger kommer att spara upp till 8192 meddelanden med dina vänner och kontakter på din dator. När du når det numret, måste du ta bort eller arkivera meddelanden i syfte att fortsätta att spara nya meddelanden. Om du väljer att ta bort meddelanden, kommer de äldsta meddelandena tas bort först.
  • Arkiverade meddelanden på MSN Explorer kräver att du sparar dina meddelanden i en fil som sparas på din dator. För att hitta dina arkiverade meddelanden, måste du söka efter filen på din dator. För att göra din sökning lättare, använda en enkel att komma ihåg filnamn och spara filen i en lätt att hitta plats, till exempel "Mina dokument".
  • Innan du kan arkivera meddelanden, måste du först hitta dina tidigare konversationer, eller börja spara konversationer.
  • Kom ihåg att inte alla vill deras snabbmeddelanden (IM) samtal som ska spelas in. Folk kommer ofta säga saker i en chattkonversation att de inte skulle säga i ett e-postmeddelande. Det är artigt att låta dina vänner vet att du arkiverar dina chattkonversationer.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com