Hur man installerar en ny Display Driver

July 24

Hur man installerar en ny Display Driver


Installera nya drivrutiner, inklusive bildskärmsdrivrutiner, är en viktig del för att hålla datorn uppdaterad. Innan du tar bort de gamla grafikdrivrutinerna bör du ladda ner nya drivrutiner du tänker installera. Bildskärmsdrivrutiner kan normalt hämtas från grafikkortet tillverkarens webbplats utan kostnad. Var noga med att ladda ner drivrutiner som är specifika för ditt grafikkort modell och den version av Windows som körs på datorn.

Instruktioner

1 Öppna Start-menyn och klicka på "Kontrollpanelen".

2 Klicka på "Klassisk vy" på den vänstra sidofältet i kontrollpanelen om ikonerna inte redan visas i klassiskt läge.

3 Dubbelklicka på "System" och klicka på "Enhetshanteraren" från den vänstra sidan av "System" fönstret.

4 Dubbelklicka på "Bildskärmskort" för att visa bildskärmsadapter.

5 Högerklicka på bildskärmskortet och klicka på "Egenskaper". Klicka på fliken "Drivrutin" i egenskapsfönstret. Den översta raden visar märke och modell av din bildskärmsadapter. "Driver Provider" "Driver Version" är också listade.

6 Gå till tillverkarens webbplats i din webbläsare och klicka på länken "Drivrutiner" eller "Support". Ange ditt modellnummer i sökrutan för att visa drivrutinerna för grafikkortet. Klicka på länken bredvid drivrutinerna för ditt operativsystem för att ladda ner drivrutiner. Var noga med att spara dem i en lätt att komma ihåg plats, till exempel skrivbordet.

7 Återgå till visningsadaptern är "Egenskaper" fönstret och klicka på "Avinstallera" ligger under fliken "Drivers". Klicka på "OK" i varningsrutan för att slutföra avinstallationen. Stäng "Properties" fönstret och "Enhetshanteraren." När dina grafikkort avinstalleras, kommer datorn att återgå till Microsoft standard grafikkort, som kan göra skärmupplösningen verkar större än normalt.

8 Återgå till "Kontrollpanelen" och klicka "Lägg till ny maskinvara."

9 Klicka på "Nästa" på första skärmen på "Lägg till ny maskinvara" fönstret och välj alternativet märkt "Installera den maskinvara som jag väljer manuellt i en lista." Klicka på "Nästa" för att påbörja den nya hårdvaran sökning. Om bildskärmsadapter hittas, markera den och klicka på "Nästa". Om det inte hittas, välj "Bildskärmskort" när du ombeds och klicka på "Nästa".

10 Klicka på "Har diskett" och välj filen eller filerna du hämtat från bildskärmstillverkaren.

11 Klicka på "Nästa" för att slutföra installationen.

Tips

  • Inte starta om datorn efter drivrutinerna avinstalleras, om du väljer att inte uppdatera drivrutinerna. När startas, kommer datorn att installera de ursprungliga drivrutinerna.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com