Ta bort Ask Search Bar

March 16

Fråga sökfältet är en add-on för att söka på webben genom Ask sökmotor. Detta tillägg är ofta erhålls indirekt genom samarbete freeware. Fråga programvaran installeras och fungerar i både Microsoft Internet Explorer och Mozilla Firefox webbläsare som tillägg. Om du föredrar att inte ha detta program installerat, kan du ta bort de centrala delarna inifrån Program och funktioner menyn. Du kan även ångra alla ändringar det gjorts webbläsaren i din webbläsares alternativmenyn.

Instruktioner

Avinstallera verktygsfältet

1 Stäng alla öppna webbläsarfönster för att säkerställa korrekt bort.

2 Klicka på "Start" i Windows. Skriv "Appwiz.cpl" i rutan "Sök" och tryck på "Enter". Detta laddar Program och funktioner menyn.

3 Högerklicka på "Ask Toolbar" och klicka på "Avinstallera". Klicka på "Ja" -knappen på bekräftelseskärmen. Låt en stund för Windows för att ta bort programmet, och stäng sedan Program och funktioner fönster.

Avlägsna söksida från Internet Explorer

4 Klicka på "Start" i Windows. Skriv "Inetcpl.cpl" i sökfältet och tryck på "Enter". Detta öppnar en skärm Internet-egenskaper.

5 Radera "http://ask.com" från startsidan fältet.

6 Skriv en ny hemsida adress i fältet, och klicka sedan på knappen "Apply" längst ned. Om du är osäker på vilken adress att använda eller om du har någon preferens, klicka på "Använd standard" -knappen. Detta kommer att använda standard startsidan in för webbläsaren.

Ta Sökleverantör från Internet Explorer

7 Klicka på fliken "Program" samtidigt i "Internet Properties" fönstret.

8 Klicka på knappen "Hantera tillägg". Detta öppnar ett nytt fönster.

9 Klicka för att markera "Sökleverantörer" på den vänstra rutan. Detta visar en lista över installerade leverantörer på den högra rutan. Högerklicka på "Fråga" och klicka på "Ta bort."

10 Klicka på "Stäng" längst ned. Detta tar dig tillbaka till "Internet Properties" fönstret. Klicka på "OK" -knappen längst ner för att stänga egenskapsfönstret.

Ta bort Sök Sida från Firefox

11 Tryck på "Windows" och "R" knapparna samtidigt. Skriv "Firefox --preferences" i rutan Kör och tryck på "Enter". Detta öppnar en alternativ fönster för Firefox på skärmen.

12 Radera "http://www.Ask.com" från startsidan fältet.

13 Skriv en ny hemsida adress i fältet, och klicka sedan på "OK" -knappen längst ner för att stänga. Om du är osäker på vilken adress att använda eller om du har någon preferens, klicka på "Återställ till standard" -knappen. Detta kommer att använda standard startsidan in för webbläsaren.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com