Hur återställa raderade e-postmeddelanden i Outlook 2003

March 10

Hur återställa raderade e-postmeddelanden i Outlook 2003


Om du äger ett e-postkonto, kan du ibland behöver återställa e-postmeddelanden som du har tagit bort. I Outlook 2003, processen för att återvinna ett borttaget objekt beror på dess plats. Utvinning av en e-post från mappen "Borttaget" kräver bara en enkel steg, medan du kommer att behöva vidta ytterligare åtgärder för att återkräva en permanent bort objektet.

Instruktioner

1 Öppna Outlook 2003, om du inte redan har gjort det. Leta upp mappen, som ligger på vänster sida av ansökan som standard "Borttaget". Klicka på mappnamnet för att öppna dess innehåll.

2 Skanna listan över e-postmeddelanden i mappen Borttaget av ämnesraden, avsändare, datum eller annan egenskap som kommer att hjälpa dig att identifiera det meddelande som du vill återställa. Om du hittar meddelandet i mappen Borttaget, helt enkelt flytta e-post till en ny mapp för att återställa den. Klicka på objektet, håll ner musknappen och dra markören till mappnamn som du vill flytta e-post. Alternativt, högerklicka på e-post och välj "Flytta till mapp" i rullgardinsmenyn. Ange lämplig mappnamnet.

Om du inte kan hitta e-postmeddelandet i fråga i den här mappen, vidare till steg 3.

3 Se till att mappen Borttaget är fortfarande öppen i Outlook 2003. Leta upp "Verktyg" i menyn högst upp i programmet. Klicka på "Verktyg" och välj "Återskapa borttagna objekt" från rullgardinsmenyn.

4 Skanna e-postmeddelanden som visas i pop-up-lista med ämnesraden, avsändare, datum eller annan identifierande kännetecken. Sortera efter en av dessa egenskaper för att göra det lättare att identifiera lämpligt meddelande. Klicka en gång på e-post, när du har hittat det, för att markera det. Leta upp och klicka på ikonen "Återskapa markerade objekt", som ser ut som ett kuvert med en böjd pil.

5 Återgå till mappen Borttaget, som ditt meddelande har återställts. Flytta e-post till inkorgen eller en annan mapp för att permanent hämta det. Dra och släpp meddelandet till den avsedda mappen eller högerklicka på meddelandet och välj "Flytta till mapp" från rullgardinsmenyn.

Tips

  • Om du inte hittar ditt meddelande i antingen mappen Borttaget eller menyn "Återskapa borttagna objekt", kan du ha väntat för länge med att försöka återställa meddelandet. E-postservern Administratören avgör hur lång tid att servern kommer att lagra raderade meddelanden. Kontrollera med din administratör för att avgöra dina specifika serverinställningar.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com