Hur du tar bort Windows Installer Cache

March 30

Hur du tar bort Windows Installer Cache


När du installerar ett program på datorn, den Windows-verktyg som fysiskt installerar programmet på din hårddisk lämnar alltid bakom några temporära filer. Dessa filer var nödvändiga under installationsprocessen, men efter att processen är klar, är de kvar på din dator för att ta upp värdefullt utrymme. Lyckligtvis kommer operativsystemet Windows med ett program som heter Diskrensning som kan ta bort dessa filer i ett svep.

Instruktioner

1 Öppna Diskrensning. Klicka på menyn "Start" och välj sedan "Kör". Skriv "cleanmgr" (utan citattecken) i rutan och klicka på "OK". Detta kommer att lansera Diskrensning.

2 Markera kryssrutan bredvid "temporära filer." Detta är den katalog på datorn där cacheminnet för Windows Installer är. Kontroll här katalogen kommer att markera alla filer som finns i det för borttagning.

3 Klicka på "OK."

4 Ge din dator ett par sekunder för att ta bort alla filer från den angivna katalogen. Beroende på hastigheten och ålder på din dator, kan det ta ett par sekunder. När dess gjort, kommer du att ha raderats de temporära filer kvar på din dator av Windows Installer.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com