Hur man designar en signatur Online

April 3

Hur man designar en signatur Online


Ett sätt att lägga till en personlig touch på dina elektroniska kommunikationer är att lägga till en digital signatur. Det finns programvara som gör att du kan skapa en online signatur som visas i realistiska cursive stilsort. Denna signatur kan läggas till din e-post, meddelandeforum, online-dokument och webbsidor.

Instruktioner

1 Besöker en webbplats som gör att du kan designa din egen signatur med hjälp av deras online-programvara. Du hittar signatur programvara på gratis webbplatser Mitt Live signatur och My Free Signatur Maker (se referenser).

2 Registrera dig för ett användarkonto genom att klicka på "Registrera" eller länken "Sign-Up". Under registreringsprocessen kommer du att skapa ett användarnamn och lösenord som kan användas för att logga in på online-konto.

3 Välj alternativet för att skapa en "ny signatur." Den exakta formuleringen kommer att variera beroende på plats. Men för att nyckelorden leta efter är "Ny" eller "Skapa".

4 Skriv in namnet du vill använda för din signatur. Om du använder Mitt Live Signature hemsida, har du också möjlighet att klicka på länken som är märkt "Hand rita egna personliga signatur." Genom att klicka på länken kan du använda musen för att rita din egen signatur.

5 Anpassa din signatur genom att välja vilken typ av teckensnitt du vill använda. Du kan också ändra teckenstorlek och välja färg för din signatur.

6 Klicka på alternativet "Spara" din signatur när du är nöjd med utseendet. Du kan utföra en "högerklicka" på signaturen för att spara den på datorn. Du kan också spara signaturen till ett online-konto.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com