Hur man gör bränsle i "Farm Town"

June 21

Hur man gör bränsle i "Farm Town"


Du kan inte verktyget runt i "Farm Town" skördare om bränsletanken är dödare än en doornail. Men oroa dig inte, bonde. Den interaktiva sociala medier spel från Slashkey - populärt på Facebook och Myspace - har några trick i rockärmen. Du kan göra mål mer bränsle om du vet var du ska leta. Du kan också göra en del av din egen bensin genom att spara din Farm Cash och köpa smart.

Instruktioner

1 Gå till din virtuella gård i Facebook eller Myspace.

2 Acceptera en dunk som en gåva, om du inte redan har gjort det. Det kommer att visa upp i presentförpackning. Du kommer också att se kredit för den under ikonen bränsletanken.

3 Klicka på kartan. Leta efter en bensinstation eller så kan du peka klicka på lite bränsle burken under dina mynt och kontanter.

4 Klicka på "tanka" -knappen och kredit kommer automatiskt att dyka upp i "gas station / tank."

5 Klicka på en bensinstation. Du kommer att kunna berätta hur mycket bränsle du har tjänat och vad du kan använda för dagen.

6 Lagra din gas burk. Gasen kan kvar i presentförpackning och det återstår där tills nästa gång du tanka det.

7 Bränsle dina jordbruksmaskiner genom att klicka på "tanka" -knappen. När du klickar på knappen, kommer alla bränsleförekommer i det vänstra hörnet på skärmen försvinner.

8 Köp ett oljeraffinaderi för 32 Farm Cash. Raffinaderiet kan du göra bränsle av råolja som används i lantbruksmaskiner. Förvara bränsletankarna i ditt lagringsutrymme.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com