Hur gör jag bygga en professionell e-handel hemsida?

June 22

Hur gör jag bygga en professionell e-handel hemsida?


Internet är ett utmärkt verktyg för att distribuera digitala medier, hålla jämna steg med aktuella händelser, och kontakt med vänner. Det är också det främsta sättet att göra en levande för många människor i webbdesign och utveckling. Webbplatser som syftar till att sälja varor eller tjänster kallas e-handelssajter, och de många olika typer alla tenderar att följa samma mönster. Denna guide hjälper dig att utveckla din första fullt fungerande e-handelssajt.

Instruktioner

Designa en e-handelsplats

1 Få ett webbhotell, såsom Hostgator, 1 & 1 Internet, eller Go Daddy. I allmänhet är det en god idé att köpa ett paket som erbjuder obegränsad lagring och bandbredd, så att din webbplats inte kraschar eller bromsa när du får en mycket trafik. Om du planerar att ha en stor produktdatabas med bilder, är obegränsat lagringsutrymme som krävs.

2 Välj ett e-handel paket. Populära paket e-handel inkluderar PayPal, OsCommerce, och Volusion. För mer information om andra e-handel paket, se länken för Top Ten under "Resurser" nedan.

3 Utforma den grundläggande layouten för din webbplats. Du bör ha minst minimal erfarenhet med HTML eller en annan webbsida språk, såsom XML eller Flash. E-handelssajter följa i allmänhet av några normer, såsom en kundvagn uppe till höger på sidan och en produkt navigeringsfältet till vänster på sidan under rubriken. Du kan dock göra något mer originellt, så länge som det är lätt för användarna att "arbeta" din webbplats.

4 Ladda upp din produktdatabas. Om du inte har en, måste du manuellt skriva in dina produkter och deras priser i databasen programvara som du väljer, såsom SQLite, MySQL och Microsoft Access. Kontakta din webb, eftersom paketet kan innefatta en strömlinjeformad sätt att ladda upp din databas. Om du behöver särskilt stöd, konsultera din databas online dokumentation.

5 Felsöka din webbplats för fel. Leta efter teknisk kodning, grammatiska och andra fel.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com