Hur man Klistra in i PowerPoint och ta bort rutnät

May 14

Hur man Klistra in i PowerPoint och ta bort rutnät


Som en visuell kommunikationsverktyg, behöver PowerPoint kunna införliva information från alla typer av applikationer och gör det fungera i en presentation. Du kan klistra in dynamiska objekt från andra program såsom Microsoft Office Word-dokument eller ett Excel-ark. Du kan visa en bild eller text från ett annat program eller hemsida. Hjälplinjerna i PowerPoint visas på bilden när du skapar en presentation, men inte visas när du ger presentationen. Du kan ta bort dem från vyn skapelse. Dessutom, om du vill ta bort stödlinjer från ett Excel-kalkylblad, kan du göra denna förändring i PowerPoint.

Instruktioner

1 Markera texten, bilden eller objektet som du vill inkludera i din PowerPoint-presentation. Till exempel markera ett område av celler i ett Excel-ark. Tryck på "Ctrl + C" på datorns tangentbord.

2 Tryck på "Ctrl + M" i PowerPoint för att skapa en ny bild och sedan trycka på "Ctrl + V" för att klistra in objektet. Om du har kopierat ett kalkylblad, till exempel, kommer det klistra in som en tabellobjektet. Observera att du kan länka eller bädda in saker som kalkylblad, diagram och Word-dokument.

3 Klicka på fliken "Visa" i PowerPoint och klicka på kryssrutan bredvid "Stödlinjer" för att ta bort stödlinjer från design vyn. Om du vill ta bort stödlinjer från ett kalkylark som du har klistrat in, klicka i kalkylbladet i PowerPoint. Tryck på "Ctrl + A" för att välja allt innehåll i kalkylbladet. Klicka på "Tabellverktyg: Design" -fliken och i "tabellstilar" avsnittet, klicka på knappen "gränser" och välj "inga gränser."

Tips

  • När du klistrar in, kan du klicka på fliken "Hem" i PowerPoint och klicka sedan på pilen under "Klistra in" för att välja "Klistra in special", "Klistra in länk" eller "Klistra Hyperlänk." Du kan använda dessa alternativ för att avgöra vilka uppgifter ingår när du klistrar in objektet du kopierat. Till exempel kan du klistra in ett Excel-ark som en statisk bild istället för en dynamisk kalkylblad.
  • Klistra in en skärmdump av vad som händer på din dator genom att trycka på "Print Screen" -knappen - som vanligtvis finns i det övre högra - när du har ett exempel på skärmen. Tryck sedan på "Ctrl + V" på PowerPoint där du vill visa skärmbilden.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com