Hur man bränner videoklipp med Windows Vista

February 25

Hur man bränner videoklipp med Windows Vista


Bränna filmer till DVD-skivor ger ett bra sätt att lagra dem säkert, spela dem på hemmabio och dela dem med andra i en nästan universellt kompatibelt format. Windows Vista-maskiner har Windows DVD-bränning programvara förinstallerad för att ha bränt en eller flera videor till DVD.

Instruktioner

1 Öppna Windows DVD-bränning från sektionen "Alla program" på Start-menyn, eller genom att skriva "Windows DVD-bränning" i startmenyn sökfältet och trycka på "Enter".

2 Sätt in en tom DVD-skiva i systemets skriv kapabel optisk enhet. Windows DVD-bränning fungerar med DVD-R, DVD-RW, DVD + R, DVD + RW och DVD-ROM-skivor, även om vissa optiska enheter kan begränsa kompatibel skivformat.

3 Klicka på "Lägg till objekt" -knappen och navigera till den första videofilen du vill bränna. Windows DVD-bränning kan importera de vanligaste videoformat, inklusive AVI, MPEG och WMV, liksom många stillbild och ljudformat.

4 Upprepa ovanstående steg för att lägga till ytterligare videofiler. Dra filerna upp och ner i huvudfönstret för att ändra ordningen på den slutliga DVD-skiva. Markera en videofil och klicka på "Ta bort objekt" för att radera den från projektet.

5 Klicka på länken "Options" i det nedre högra hörnet. Detta fönster kan du ställa in skivans bildförhållande, format och uppspelningsinställningar. Klicka på "OK" för att spara eventuella ändringar.

6 Ange ett namn för projektet i "Skivtitel" rutan. Namnet visas bredvid disken när de sätts in i DVD-spelare eller en annan dator. Klicka på "Nästa".

7 Klicka på en förhandsvisning i den högra ramen att tillämpa detta tema till DVD huvudmeny. Om du vill redigera temat ytterligare, klicka på "Anpassa menyn." Klicka på "Menytext" -knappen för att ändra formatet och innehållet i menyalternativen.

8 Klicka på "Burn" när du är klar att börja skapa skivan. Detta kan ta flera minuter beroende på längden på video, optisk enhet hastighet och tillgängliga systemresurser. Avbryt inte processen eller ta bort disken eller kommer det att bli oläsliga.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com