Hur man spelar in telefonsamtal med Windows Vista

March 3

Hur man spelar in telefonsamtal med Windows Vista


Telefontillverkare - mobiltelefon tillverkare i synnerhet - inte göra inspelningen telefonsamtal lätt. Fråga dem hur man spelar in samtal och de kommer att styra dig mot mikrofoner, domkrafter och modem än kan kosta hundratals dollar. Men ibland är det enklaste det bästa sättet. Genom att helt enkelt spela in direkt till Windows Vista, förbi dig all dyr teknik och få en överraskande bra inspelning av telefonsamtal utan kostnad eller krångel.

Instruktioner

1 Slå på datorn. Om du har en extern mikrofon, se till att den är inkopplad.

2 Klicka på "Start" i det nedre vänstra hörnet av skärmen, välj "Alla program" och "Tillbehör". Välj "Sound Recorder."

3 Gör dina telefonsamtal. Slår på telefonen högtalartelefon som antalet ringer och placera den sex till 12 inches från datorns mikrofon. Medan processen varierar beroende på telefon, finns det oftast en knapp där det står "högtalare" eller en ikon högtalaren när du ringer ett samtal. På vissa telefoner kan du slå på högtalartelefonen innan du ringa under "Ljudinställningar" eller något liknande i telefonens "Inställningar" eller menyn "Verktyg".

4 Klicka på den stora röda "Record" knappen i ljudinspelare programvara.

5 När samtalet avslutas, klicka på "Stopp" i ljudinspelare programvara.

6 Spara din färdiga inspelning genom att välja "Spara" under menyn "Arkiv". Navigera till den mapp där du vill spara inspelningen, ge filen ett namn och klicka på "Spara". Programmet kommer automatiskt att lägga till en ".wav" filändelsen.

Tips

  • Experimentera med att sätta telefonen på olika avstånd från mikrofonen för att uppnå optimal ljudkvalitet. På samma sätt, leka med var du befinner dig i förhållande till mikrofonen. Även inspelning av ljud externt i denna fråga aldrig levererar den bästa kvaliteten, är det fullt tillräckligt för låggradig ljud såsom ett telefonsamtal, vilket ger en inspelning som är ofta omöjlig att skilja från originalet.
  • Lagarna om tejpning telefonsamtal varierar från land till land. I vissa stater, endast ett parti (själv) måste samtycka; i andra, båda parter gör. Var noga med att undersöka din statens avlyssning lagar för att undvika oavsiktlig olaglig verksamhet. Se avsnittet "Resurser" i den här artikeln för att lära sig mer.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com