Så här aktiverar WebDAV på IIS 6

July 8

Så här aktiverar WebDAV på IIS 6


WebDAV är ett protokoll som gör det möjligt för användare att ansluta till delade enheter över Hypertext Transfer Protocol (HTTP) systemet. Internet Information Services (IIS) verktyget har WebDAV installerat, men det är inaktiverad som standard. Därför, om administratören vill tillåta nätverksanvändare att kartlägga till nätverksenheter via HTTP, måste han aktivera WebDAV-protokollet först. Detta är en snabb installation i IIS systemadministratör.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" -knappen i Windows och välj "Administrationsverktyg." Klicka på "Internet Information Services (IIS) Manager" för att öppna din konsol.

2 Klicka på "Web Services Extensions" på vänster sida av IIS konsolfönstret. Här listas alla serverkomponenter och tjänster. Högerklicka på "WebDAV" service och välj "Egenskaper".

3 Välj "Automatisk" i "Startmetod" listrutan i huvud fliken "Allmänt". Klicka på "Start" -knappen för att starta tjänsten på din maskin. "Startup Type" konfiguration startar tjänsten varje gång du startar datorn. Klicka på "OK" för att spara ändringarna och stänga inställningsfönstret.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com