Avinstallera AOL program

July 16

AOL programvara är ett paket svit som innehåller program som AIM, e-post, en webbläsare och mer. Om du inte längre använder någon av dessa AOL program, kan du avinstallera dem säkert från datorn och frigöra systemresurser såsom hårddiskutrymme och minne. Använda den inbyggda avinstallerare på din dator, säkert avinstallera AOL program från datorn med hjälp av enkla regler.

Instruktioner

1 Stäng alla AOL-programmet som du använder, klicka på knappen Windows "Start" och klicka sedan på "Kontrollpanelen". Dubbelklicka på "Lägg till eller ta bort program" om du använder Windows XP att starta program fönstret. Klicka på "Program" och klicka sedan på "Program och funktioner" för att starta program fönstret om du använder Windows Vista eller 7.

2 Bläddra igenom programmen fönstret och klicka på "AOL Uninstaller." Klicka på "Ta bort / avinstallera" för att starta avinstallationsguiden. Avinstallations söker efter AOL program installerat på din dator. Välj den version av AOL: s programvara som du vill ta bort, och klicka sedan på "Avinstallera". Klicka på "Sök efter äldre versioner av AOL" om du inte ser den version av AOL: s programvara som du vill avinstallera. Välj "Hämtade filer" och "Personlig arkivskåp" kryssrutorna om du använder AOL 8,0 eller lägre och har laddat ner filer eller sparas e-post i din personliga arkivskåp du vill behålla.

3 Klicka på "Ja" för att bekräfta, och avinstallera AOL program. När processen är klar, starta om datorn.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com