Hur kan vi minska Foto filstorlekar i iPhoto

July 16

När du tar bilder med en digitalkamera eller mobiltelefon, kan du överföra dem till din Mac med iPhoto, Apples infödda fotohanteringsprogram. De fotofiler kan vara flera megabyte i storlek, beroende på vilken upplösning du användas för att skjuta dem. Du kanske vill minska Bild filstorlekar så att de tar upp mindre utrymme på hårddisken, eller om du snabbt vill skicka dem till någon som inte behöver se dem i full upplösning.

Instruktioner

1 Klicka på iPhoto-ikonen i dockan, som ligger längst ner på skärmen för att starta programmet.

2 Klicka på en bild i iPhoto-fönstret.

3 Klicka på "File" och klicka sedan på "Export".

4 Klicka på "Size" i rullgardinsmenyn och välj "Small", "Medium" eller "Large" eller välj "Custom" och skriv sedan in ett nummer för att göra en anpassad storlek i pixlar. Klicka på "Kind" rullgardinsmenyn och välj "JPEG" om du vill att ytterligare justera bildens kvalitet och storlek, och klicka sedan på "JPEG-kvalitet" rullgardinsmenyn och välj en storlek från "Low" för minsta möjliga storlek upp till "Maximum."

5 Klicka på "Export". En dialogruta visas, där du uppmanas att namnge filen och välja en mapp för att spara den i. Klicka på "OK" efter att utse ett namn och en plats för filen. IPhoto kommer då att exportera en mindre version av bildfilen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com